local-stats-pixel fb-conv-api

Latvijas iedzīvotāji stāv garās rindās pēc jaunā "iPhone 6s"46

107 5

Dažu stundu laikā izķerti visi iPhone 6s viedtālruņi. Dažās pilsētās 6s krājumi ir beigušies. Daudzi Latvijas iedzīvotāji šonedēļ saņēma jaunos «Apple iPhone 6s» tālruņus. Vēl daži stāv rindā, cerot saņemt iPhone 6s. Daļa modeļu šobrīd tirdzniecībā vairs nav pieejami, jo pirmo divu stundu laikā pārdota lielākā daļa «iPhone 6s» 64 GB modeļu. Vēsta Lmt un Tele2.

Tāpat, ja vēlamais tālruņa modelis šobrīd nav pieejams, klientiem turpat ir iespēja pieteikties rindā.

ASV informācijas tehnoloģiju kompānija "Apple Inc." septembra beigās paziņoja, ka pirmajā nedēļas nogalē pēc viedtelefona "iPhone" jaunāko modeļu nonākšanas tirdzniecībā pārdoti 13 miljoni tālruņu, noskaidrojusi ziņu aģentūra LETA, un tas ir rekordaugsts līmenis.
Uzņēmums viedtālruņu "iPhone 6S" un "iPhone 6S Plus" tirdzniecību septembra beigās sāka deviņos tirgos, tostarp Ķīnā. No 9.oktobra tie ir pieejami vēl 40 valstīs, tostarp Itālijā, Meksikā, Krievijā, Spānijā un Taivānā.
""iPhone 6S" un "iPhone 6S Plus" tirdzniecības apjoms bijis fenomenāls, pārspējot visus iepriekšējos pirmās nedēļas nogales pārdošanas rezultātus "Apple" vēsturē," sacīja kompānijas vadītājs Tims Kuks.
Viena no jaunajām tehnoloģijām ir "3D Touch" funkcija, kas reaģē uz spiedienu, kāds tiek izdarīts uz ekrānu, lai ļautu lietotājiem ielūkoties teksta ziņās un aplikācijās.
Šiem tālruņiem ir krietni jaudīgāki procesori uzlabotas izšķirtspējas piedāvāšanai, izturīgāks stikls un jauns alumīnija korpuss

107 5 46 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 46

0/2000

Esmu pētijis, lasijis par viņu produkciju un pat lietojis. Tikai ne velna nesaprotu ko tur var jūsmot? Veiktspēja slikta, pats telefons prasts un garlaicīgs + maksā pārspīlēti dārgi. emotion

29 0 atbildēt
Ja tam pašam mobilajam noņemtu "āboliti" un uzrakstītu Sony Ericsson to varētu nopirkt pa kādiem 150 eiro emotion
22 1 atbildēt

Un pirms tam Latvijas iedzīvotāji stāv garās rindās pēc kredītiem..

19 0 atbildēt

Cilvēka degradācija!

17 1 atbildēt

Tauta jūk prātā. Agrāk stāvēja garās rindās lai par taloniem nopirktu desas rituli,tagad stāv rindā lai iegādātos telefoonu kas maksā tik pat cik loti jaudīgs dators. Nu kam ir vajadziga tā ārišķība? Man piem ir telefons par 20eur. Savas pamat funkcijas pelna ideāli. Priekš foto uzņemšanas ir fotoaparāti domāti un neta izmantošanai pc. Trakie.

17 2 atbildēt

Telefons nav tā manta par kuru būtu vēŗts izmest štuku.Tas tak ir tikai saziņas līdzeklis.

12 0 atbildēt
Nu pilnīgi idioti ir tie cilvēki, jāsaka tā...Stāvēt milzīgās rindās pēc nekvalitatīva, ātri saplīstoša, un citādi ne pārāk laba viedtālruņa iegādes, kurš maksā, ļoti daudz par daudz...Vēl saprastu, ja tās rindas būtu, pēc Samsung Galaxy S6, S6 Edge, S6 Edge Plus viedtālruņiem, kuri ir daudz kvalitatīvāki
12 1 atbildēt
Kunkst ka naudas Latvija nav..
10 0 atbildēt

Aitas... Nekas vairāk

8 0 atbildēt

nekad nesapratīšu šos aifonistus .

7 0 atbildēt

750 x 1334 rezolūcija+ dual core tikai par 800-1000eiro! Pērciet tulīt.

emotion

7 1 atbildēt

Idiotisms. Kāpēc pirkt uzreiz, ja pēc neilga laika būs mazākas rindas un nebūs tāds pārcenojums (iPhonam pārcenojums būs vienmēr, bet ne tik augsts)?? Cilvēki ir degradējušies. Ja tas nebūtu zīmols, nekas tāds nebūtu, jo iPhone nav tāds telefons, kā dēļ būtu jēga stundām stāvēt rindā un maksāt tūkstoti. emotion

6 1 atbildēt

gribētu redzēt pētijumu, par cik milimetriem krāniņš pastiepjas garāks nopērkot vienam no pirmajiem to trubu un par cik saraujas nopērkot viņu vēlāk.

7 2 atbildēt
Nekad nesapratiishu tos stulbenjus- iPhone fanatus, tas tachu ir pedejais SUUDS...
6 1 atbildēt
Stulbie daunji
6 2 atbildēt

Man ir parasts spacer 2s...normala truba i piezvanit var i pornukus pa naktim paskatities ..tikai 130 jevro ..a kas ...!!! ??? 

4 0 atbildēt
Degradējušies cilvēki.
2 0 atbildēt

Ar vien biežāk jāsāk izmantot šo smaidiņu emotion

3 1 atbildēt

nesaprotu,tak sen jau izgaja 6s. driz iznaks 7 un atkal 6s fani,kliegs omg! 7 iznacis,atri jaiegadajas,ka tik jaunaks un krutaks. guess what,panemsu kafijas kruzi kas maksas 2 euro un uzliksu apple zimi un pardosu par 699euro,fani ka traki pirktu!

2 0 atbildēt

Aww,Samsung S6 edge tāda odziņa. emotion

1 0 atbildēt