local-stats-pixel fb-conv-api

LG G2 32gb apskats62

Sveiki šoreiz pastāstīšu par mobilo ierīci LG G2 ja nu kāds apsver domu iegādāties ,vai vienkārši interesē citu lietotāju viedoklis....nu vai kaut kā tā.:)

p.s neaizmirstam protams ka šeit........Ragnars Lodbroks......ir vel daudz interesantu rakstu.Un atvainojos ja ir kāda gramatikas kļūda neesam tačū visi ideāli,bet perfekti gan.

!!!!!!!!!!!! LAIMĪGU JAUNO GADU JUMS VISIEM !!!!!!!!!!!

538 4 62 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 62

0/2000

Vajag palielīties, nu, kur bez tā.

ā, kāpēc tu taisi antireklāmu? 

3 3 atbildēt
LG G2 ir labāks par LG G2? WTF?
0 1 atbildēt
Nu man labāk savs note 3 patīk
0 1 atbildēt

Man sevišķi liels prieks par tiem, kuri izmet 300 latus par telefonu un līdz nākamajai algai pārtiek no roltoniem... emotion

0 1 atbildēt

300Ls ir pieņamama cena? emotion

0 1 atbildēt

Par to, ka statos rādīts, ka G2 ir labāks par Note 3, ir vienkārši absurds. 

0 2 atbildēt

Ir labaki

0 3 atbildēt

A zvanīt ar viņu arī var? Es personīgi neredzu nekādu jēgu no šitiem smartphoniem. Telefoni priekš tīņiem kam patik kautkur sedet un urbties ekrānos nevis darit ko dzīvē noderīgu. Un paterija tur 2 dienas, tas mūsdienās skaitās normāli? C'mon man ar visu sms drukāšanu caurām dienām un mūzikas klausišanos lai kur es arī ietu, tur 6 dienas. tieši tādēļ es vienmēr pirkšu tikai mobilos, kamēr tie būs pieejami veikalos. Vismaz manam dzivesveidam viedtālruņi neder- neuzticami un nepraktiski. Kā arī  nēsmu  sīkais kas visur kur iet meklē wifi lai sedetu  interneta, vai vnk visur iet autopilotā ar acim ekrana - tel izvelku no kabatas gadijumos kad vajag ar kadu sazinaties. visādi citādi - cenšos maksimāli dzīvot realitātē, nevis virtuālajā pasaulē, kā mūsu nožēlojamajā gadsimtā ir "stilīgi" .

1 4 atbildēt

Tik nepatīkami lasīt ar tik daudz gramatikas kļūdām. Par komatiem vēl nepiesietos, bet pareizrakstība gan ir galīgi dir*ā. Sajūta tāda, ka uz ātro rakstīts.

0 3 atbildēt

120 kadrus sekundē? LG K990? ...un tas ir kādus gadus 7 atpakaļ..? Tu kko ļoti smagi jauc! emotion

Nokia Lumia 1020, kamera - 41 MP izšķirtspēja, un video - ar  1080p izšķirtspēju - 30/fps (kadri/sekundē)

0 5 atbildēt