local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc Nikola Tesla ir dižākais nūģis, kurš jelkad dzīvojis49

1369 6

Mazliet interesantāk par zinātni un tās vēsturi. Dižais, slavenais un gudrais zinātnieks un izgudrotājs kā uz delnas jūsu priekšā. Par viņa sasniegumiem, veiksmēm un neveiksmēm.

1369 6 49 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 49

0/2000

Autors: The Oatmeal

1 0 atbildēt

nav siera hamburgeri, ir siera burgeri

0 0 atbildēt
Tesla vienmēr ir interesējusi, kādam nav grāmata? Varu nopirkt, vai grauda, vai atdot? emotion
0 0 atbildēt

Jā, arī zinātnē tie līkloči ir neizzināmi

0 0 atbildēt
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ TE VAJAG 1000+ plusus
1 1 atbildēt

Viennozīmīgi +. Esmu gan kādas pāris diennaktis pavādījis urbjoties cauri dažādā liecībām un ne tikai pozītīvām par Nikola, bet kā bija patiesībā ir grūti izdibināt, jo zem Edisona sponsoriem bija arī visa prese, kas tajā laikā smagi pazemoja un dezinformēja Nikola sasniegtos atklājumus! Pieļauju, ka viņš ir atklājis daudz, daudz vairāk to, ko mēs varbū nemaz vēl neesam uzzinājuši.

Kkad nesen parādījās info par priekšmetu levitāciju ar skaņas viļnu palīdzību, tas gan ir E.Liedskalniņa lauciņš, kur arī visi apgalvoja, ka tas nav iespējams.

http://science.howstuffworks.com/acoustic-levitation.htm

0 0 atbildēt

Cilveeki ir dizaakie nuugi kaadus esmu redzeejis..dudz redzeejis neesmu ..bet man skiet ka 80 procentu civilizacijas ir atkritumi..Atvainojos protams..bet nu fakts paliek fakts..Negribu nevienu apvainot..bet nu ir kaa ir

0 0 atbildēt
Ļoti interesanti.emotion
2 4 atbildēt

emotionnuģis paliek nugis

0 3 atbildēt

Tik daudz nezināju par Teslu... Ļoti labs raksts.

Mūsdienās diemžēl notiek tieši tas pats... Tehnoloģija sen jau ir...

0 3 atbildēt

Kaķūniņ pati sadomāji, vai pārtulkoji??emotion

0 3 atbildēt
Es izgudroju planšetus un smārtfonus; tikai nepierakstīju.... emotion Un vēl izdomāju lāzerlielgabalu, virtuālo realitāti un smadzeņu pieaudzēšanas metodi.... ups! Izpļāpājos! Atkal kāds komersants nošpikos!
0 5 atbildēt

Raksts nav slikts, bet tas, ka sauc Teslu par nūği. Viss būtu labi, ja būtu iztikusi bez tā...

4 9 atbildēt
Ha viņš piedāvāja radaru zemūdeņu meklēšanai. Nav brīnums ka flote ateicās. Daudzas lietas no minētā viņs neizdomāja un neatklāja. Raksts muļķīgs un tendenciozs.
0 10 atbildēt