local-stats-pixel fb-conv-api

Grūti noparkoties?! Vairs nē!57

535 2

Ja arī tu esi no tiem kuriem problēmas sagādā noparkošanās, tad nu varu tevi iepriecināt, jo Bosch firma tevi tūdaļ pat pārsteigs! emotion

535 2 57 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 57

0/2000

Ja nemāki braukt sedi mājās nevis te cirku uz ceļa taisi.

0 0 atbildēt

Piešauties pie gabarītiem galīgi necik neprasa....

0 0 atbildēt

ei nost cik neinteresanti, uzliec režīmi un tavs BMW iet driftā kuru taisa kompis nevis tu pats. emotion

0 0 atbildēt

Beigsies tas ar to, ka mašīna vedīs tevi :)  Piekrītu, ka ja ātri jānoparkojas, sensori var parkošanos paātrināt. Tiesa, domāšanu tie neaizstāj un pret egoismu nelīdz. Kaut kā parasti starp tiem, kuri savus auto atstāj kur pagadās un citiem pa kājām ir kāreiz tie, kuri brauc ar dārgākiem auto, kam šie sensori ir.

0 0 atbildēt

Manam ritenim sen jau šitas ir uzstādīts!

0 0 atbildēt

Pēc dažiem gadiem cilvēks vairs nemācēs patstāvīgi vadīt auto, jo visu kontrolēs nolādētas ierīces. Jā, mēs paliekam arvien trulāki un trulāki.

0 0 atbildēt

emotion ko tik neizdomaa :D 

1 1 atbildēt

Emergency breaking jau sen ir izstrādāta vairākiem autoražotājiem...

 

Tagad kad tu būsi aizbraucis uz Rīgas centru, tev auto ieparkosies vietā kur savādāk tikai ar smart varētu iebruakt, bet tu brauc ar krutu džipu, atnāksi atpakaļ - kā tikt ārā? Nedomāju ka šī pati sistēma spēs "izbraukt" no tās pašas šaurās vietas...

1 3 atbildēt

Ja neprot noparkoties, tad kā vispār izdevās eksāmenu nolikt ? Tur taču arī jāparkojas. Un vajadzētu nevis vienu reizi, bet likt arī noparkoties eksāmenam pa vidu un beigās. Man eksāmenu liekot palūdza noparkoties divreiz. Un ne jau tāpēc, ka slikti sanāca.

5 9 atbildēt