local-stats-pixel fb-conv-api

Dzeltenie "Ikarus", drebuļi pār kauliem atceroties?33

359 22

kāds Ukraiņu dizaineris ir izdomājis, ka Ikarus nosaukums būtu jāsaglabā, bet ne visiem nepatīkamajā dzeltenajā koka kastē, kādu mēs to atceramies no sabiedriskā transporta laikiem. Denis Belmas ir izveidojis konceptuālu ideju, kādi varētu izskatīties "jaunie" ikarusi.

Reklāma
Reklāma
359 22 33 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://designeast
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 33

0/2000

Man arī makteni patika Ikarusi. Kad braucu uz skolu tad viņus varēja dzirdēt pa lielu gabalu, tāda kaukoņa specifiska. Runāju par sarkanajiem starppilsētu ikarusiem.

Pirms kādiem 2 gadiem Jelgavā LLU bija starptautiska konference, kurā es arī ņēmu dalību un liels bij pārsteigums, kad dalībnieku vešanai pusdienās ieradās vecs sagrabējis ikarus! Man tiešām liekas, ka bija 2009 gads. Jāatzīst tad bija nedaudz neērti kanādas, amerikas u.c. valstu pilsoņu priekšā, bet tā jau ekskluzīvi:D

0 0 atbildēt

Bet tomēr kaut kā atceros tos vecos kā jautru piedzīvojumu, kad man bij kādi 5 , 6? gadi, jā emotion 

0 0 atbildēt

Tehnoloģijas attīstās un man patīešām prieks par tādiem cilvēkiem, kas strādā visas cilvēces dēļ. Kā nekā  pārmaiņas pēc būtu jauki braukt komfortablos autobusos... ;)

0 0 atbildēt

Nu, ja autors ir dzimis 90-to gadu beigās, tad varbūt. Es gan uzskatu, ka Ikarusiem nebija ne vainas. Varbūt bija trūkumi drošības tehnikā un ērtībās attiecībā pret invalīdiem, bet vecajiem jau bija zināms, kur pirkstus nebāzt.

Vēl kas, autoriņ - tev vecais Ikarus ir pilsētas, bet koncepts - starppilsētu atobuss. Braukšanai pa pilsētu tomēr labāk izvēlēšos pilsētas autobusu, nevis starppilsētas, lai cik tas vecs vai jauns nebūtu... emotion

0 0 atbildēt

A man patika kratīties un redzēt zem kājām asfaltu!

0 0 atbildēt

Nezz... Man ja godīgi kautkas viņos ļoti cepī... tas dizains...tā retro piegarša... ja godīgi - no viņiem varētu uztaisīt afigennās "konfektes" kuras būtu pieprasītas... es teiksim grezna limuzīna vietā labāk ar šitādu sexīgu ikarusu mauktu apkārt :D protams iekšā uztaisītu šo to pēc sava prāta & stuff...

0 0 atbildēt

Oi Ikarusos bērnības atmiņas, brīvā vieta pie aizmugurēja loga, kur varēja vērot ceļu un krist uz nerviem citiem šoferīšiem, kā arī jau šeit komentāros minētie mīkstie krēsli. Nebija jau nemaz tie Ikarusi tik slikti.

0 0 atbildēt

Nedomāju ka tas dizaineris ir pārlieku aizrāvies ar krievijas autobusu izpētu (tā vien izskatās, ka arī pēdējo ikarusu viņš pētijis gadus padsmit atpakaļ), jo līdz līdzībai ar padomijas sabiedriskajiem tur ir talu. Redzu vien ierasto amerikāņu futūrisma piegaršu. Kā autobusa dizaina koncepts - ok, kā Ikarusa koncepts - galīgi garām.

0 3 atbildēt

atceros tos dzeltenos ikarus, man ar viniem kaut ka nepatika braukt

0 10 atbildēt