local-stats-pixel fb-conv-api

Bloody V5M Datorpeles apskats.42

229 6

Čau spoki. Es nesen izdomāju sev iegādāties jaunu peli. Pirku peli priekš spēlēm jo patīk spēlēt dažādas spēles. Tātad peles nosaukums ir Bloody V5M kas arī atbilst peles izskatam. Kā jau teicu pele ir domāta spēlēm(Gaming). Tad ar ko parasta pele atšķiras no gaming peles? Gaming pelei ir daudz lielāka jūtība nekā parastai pelei. Otrkārt gaming pelei ir vēl citas pogas izņemot kreiso,labo un vidējo peles pogu. Vismaz šai pelei ir vēl trīs režīmi kuri domāti Shooting spēlēm: 1.Režīms-parasts jeb pamata. 2.Režīms-Spēlē šauj ar 3 lodēm uzreiz(Takā burst mode). 3.Režīms-Šauj ar 4 lodēm uzreiz. Man patīk tas kad mainās ripulīša krāsa tad kad tu maini režīmu-1.Sarkana 2.Zaļa 3.Dzeltena. Sānā pie īkšķa ir vēl divas pogas, uzspiežot vienu no pogām-spēlē runāt caur mikrofonu bet sērfojot internetā var paiet lapu atpakaļ. Bet ko dara otra poga vēl līdz šim neesmu noskaidrojisemotion.Tātad jā, pele pati par sevi ir ļoti ērta, bet diezgan pasmaga. Un tagad speci: Ražotājs-A4Tech. Tips-Datorspēļu. Veids-Optiskā ar vadu. Pogu skaits-7. Krāsa-Melna/Sarkana. Peles jūtība(DPI)-3200. Apgaismojuma avota tips- Gaismas diode. Papildus funkcijas-Programmējami taustiņi. Īpašas atzīmes-1080px/s, 1200 FPS, Paātrinājums;30 G, Ātrums; 75 collas/sek, 1000Hz Report Rate, Reakcijas laiks:<1ms, Iebūvēta 160 kb atmiņa, Vada garums-1.8 m, Izmēri: 126 x 73 x 39.5 mm, Svars: 143 g. Tas arī viss ceru ka patika mans apraksts.

229 6 42 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://1a.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 42

0/2000

Kruts pakaļdarinājums RAZER MAMBA, tikai neizskatās tik ergonomiska, pats lietoju SS Sensei, pirmstam bija tieši RAZER MAMBA, kura laikam ir dārgākā no RAZER pelēm Latvijā, bet smagi vīlos, pat nesu uz garantijas remontu, iedeva pretī jaunu - ATKAL TAS PATS GĻUKS, kaut arī peli varēja lietot arī bezvada režīmā, man ABAS nācās lietot tikai ar vadu, kad mēģināju uz dažādiem DPI, dažādām frekvencēm ar MAMBA spēlēt, tā vnm svarīgā situācijā, iekš CS:GO, pazuda savienojums. Pasūtīju no 4GAMES SteelSeries peli un viss čoki poki un pat ergonomiskāka par jebkuru RAZER peli liekas(esmu testējis tās populārākās kā, piemēram, Taipan, DeathAdder, Naga). ;)

0 0 atbildēt

Man ir V7 loti laba pele :D

0 0 atbildēt

Man ir logitech M100 un esmu apmierināts, aptuvenā cena 5euro :):):)

0 0 atbildēt

Pats lietoju V4, draugs, kuram ir V3, teica, ka Bloody taisa pakaļdarinājumus. Nezinu, vai tā ir patiesība, bet katrā ziņā es esmu apmierināts ar iegūto preci.

0 0 atbildēt

Es gribeju šito pirkt, bet labāk nopirku a4teck! emotion

0 0 atbildēt

LIetoju V3 esmu loti apmierinats! Labakais ir tas kau jau lietoju ilgi neredzu minusus un cena ar nav kosmiska!

FYI tas pogas pie ikska speles vari likt ko gribi man piemeram ieks BF4 vina ir mainit sausanas rezimu jeb zero out range un otra atver karti.

0 0 atbildēt
Man ir Bloody V8. Laba pele
0 0 atbildēt

maksāja ar pieticīgiemotion

0 0 atbildēt
D*rsā tas,ka ar vadu,bet tā izkatās diezgan ah**enīgi.
0 1 atbildēt