local-stats-pixel fb-conv-api

Atomieroči NEVAR iznīcināt planētu!107

1130 9

Pacelts, par cik te atkal kara tēmas panesušās. Lai vienreiz beidzas spekulācijas par šo tēmu. Pirms komentē - izlasi, iedziļinies un saproti!

Pirms pirmā kodoltesta Nevadā neviens skaidri nezināja, kāds būs rezultāts. Klīda runas, ka tas iznīcinās visu Nevadas štatu vai pat planētu. Citi teica, ka vispār nesprāgs. Taisnība nebija nevienam.

1130 9 107 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 107

0/2000

Šis bija dikti interesanti!+++

2 0 atbildēt

boombastic, that is fantastic emotion būūm emotion 

2 0 atbildēt

Enerģijas nezūdamības likums. Tas visu izskaidro. Ar tiem līdzekļiem, kas ir uz Zemes, Zemi iznīcināt nevarēs.

2 0 atbildēt

Maza problēma ir pārpalikumi. Pēc potenciāla atomkara būs tāds piesārņojuma apjoms, ka lielākajai daļai faunas būs kaput un tas visnotaļ ietekmēs vidi. Gribam atzīt vai nē, bet ja visi sprādzieni būs vērsti lai tiktu vaļā no cilvēkiem, daudz kas no mums pāri nepaliks.

2 0 atbildēt

Konteksts ļoti vienkāršs.

Autors apgalvo, ka fiziķiem pat teorētiski nav nojausmas, ka to var izdarīt, bet to jau dara praktiski. Kodolreaktoros ražo Co 60, tas sabrūkot rada pozitronu, kas anihilējas un dod divus gamma kvantus. Šos gamma kvantus izmanto medicīnā un zinātnē, sterilizācija ar radiāciju ir aizliegta. Tātad pilnīgu masas pāreju enerģijā jau pielieto praktiski. Var apmētāt ienaidnieku ar tērauda ampulām, kurās ir Co 60. Tas gan būs nejēdzīgi dārgi un karošanai neefektīvi. Kā savākt pozitronus maisā un iemest kaimiņa dārzā tiešām nav praktiski atrisināts. Radioaktīvie nokrišņi no tā neradīsies, jo gamma stari nevar izraisīt kodolreakcijas.

Vēl precīzāk

59 27Co + n → 60 27Co → 60 28Ni + e− + ν e + gamma rays

emotion 

1 0 atbildēt
Nedomāju gan, ka kodolieroči nevar iznīcināt planētu. Pieņemot, ka sākas kodolkarš vai arī ISIS tiek pie kodolieročiem. Kodolkarā var nogalināt 90 % planētas iedzīvotāju, citējot tavu rakstu.. Un tie 10 % izdzīvos to drausmīgo piesārņojumu pēc kodolkara? Un, ja dūmi, putekļi un piesārņojums nokļūst atmosfēras augšējos slāņos un aiztur saules starus? Rodās ilgstoša barga ziema. Un kā tie izredētie 10 % apgādās sevi ar pārtiku? Dzīvnieki izmirs. Ūdens resursi - radioaktīvi. Izvilktu maksimums piecus gadus. Tā ir ļoti plaša tēma, un par to būtu atsevišķš raksts jātaisa, lai pilnvērtīgi to aprakstītu, bet īsumā - tīri teorētiski tas ir iespējams.
3 2 atbildēt

E=h*v (grieķu burts nī - frekvence) Planka-Einšteina vienādojums

1 0 atbildēt

E=mc2 nozīmē enerģijas daudzumu, ko var iegūt no masas, ja to visu pārverš tīrā enerģijā, bet šobrīd pat teorētiski nav nojausmas, ka tas varētu būt izdarāms.

Ha! Sabrūkot radioaktīvajam kobaltam 60 tiek emitēts pozitrons (pozitīvais elektrons,antidaļiņa), kas saduroties ar elektronu rada divus gamma kvantus. Šajā procesā notiek pilnīga vielas (masas) pāreja enerģijā.

1 0 atbildēt

Par pēdejo ko rakstīji varēji vēl papētīt ,jo atom bumba nav tups spridzeklis ka tu to apraksti ,tās darbības procesā tiek šķelti ātomi ,un jā izmanto radioaktivas vielas īpaši urānu jo to ir vieglāk izdarīt nekā jebkurai citai zināmai vielai ,un tāda enerģija ko tu apreiķināji tiešām  pieder tādai masai vienkārši process tā iegūšanai ir gandrīz neiespējams "pagaidām"

1 0 atbildēt

ja nevar tātad tas nozīmē ka izmanto par maz 

1 0 atbildēt

Atšķirībā no dabas katastrofām, atomieročus var tēmēt... paņemot uz pilsētām un biezāk apdzīvotiem rajoniem, novākt varētu tīri daudz... tajā brīdī nēģerēni savos Āfrikas plašumos varēs priecāties, jo viņi no tā būs pasargāti emotion

1 0 atbildēt

Divas opcijas: masveida orģijas vai arī iešķiebjam viens otram pa atombumbai ! 

1 0 atbildēt

Ta jau nekas briesmīgs tad taisām KodolBARBEKJU!!!

Bet ja nopietni tas ir viens no iemesliem, kapēc Mums nevajadzētu darīt pie sevis neko tādu kas varēut izsaukt kodoltriecienus pa mūsu valsti..

1 0 atbildēt

Lai visu piebeigtu nav jau obligāti tuksneši jāuzar. Nobliež pa pilsētām un alles.

1 0 atbildēt

Sen jau atrisināts jautājums.

Tzar bumba nepiešķīla.

0 0 atbildēt

Nevajag naivi domāt, ka lielo ekonomiku valstis nevar veidot spēcīgus ieročus. Ļoti liela ekonomikas daļa (Krievijā, Ķīnā, ASV), iet tieši uz bruņošanos, un ja ir priekšgalā nauda, tad nepieciešamos izrakteņus var iegūt trešajās valstīs, ja darbs tiek labi atlagots.  Kāpēc esmu par to pārliecināts - jo piemērs ir nafta, un citi derīgie izrakteņi - un ja neviens nesadarbotos ar ISIS, Ziemeļkoreju utt. vai citām teroristiskajām organizācijām pērkot viņus pārvaldītajās teritorijās iegūtos resursus, viņi nevarētu pastāvēt.  Atombumbas ir pagātne, jo atstāj neaizmantotu teritoriju dēļ radiācijas.  Iesaku paskatīties dokumentālos materiālus par neitornu bumbām- radiācija saglabājas vien pāris dienas. Un šobrīd Indija nav parakstījui memorandu par atteikšanos no kodolieročiem.  Jā, pasaule netiks iznīcināta, bet ir liela iespēja ka var tikt iznīcināta ļoti liela daļa no cilvēces.

0 0 atbildēt

Plāns ,lai iznīcinātu pasauli- iegūt visus atomieročus , izrakt pēc iespējams dziļāku šahtu, un samest visus atomieročus  un lai sprākst un būs daudz zemestrīču un cunāmi , varbūt pat sabojās kodolu un visa pasaule sačakarēsies . Jāa ,kautkā tā.emotion 

0 0 atbildēt

Mind=blown. 

0 0 atbildēt

ja vien es nebūtu tik slinks lai izlasītu.. emotion 

3 3 atbildēt
« 1  2  3 »