local-stats-pixel fb-conv-api

5G - internets ātrāks par gaismu?!66

1202 10

Sveiki Spoki, vai Tu esi domājis cik ātrs būs nākotnes internets? Ja nē, tad ar šo rakstu, Tu par to vari padomāt. Kā arī par to, ko ar šo neiedomājamo ātrumu iesāksim un vai tas tiešām ir nepieciešams?

1202 10 66 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 66

0/2000

Nebrīnītos, ja "tuvākajā nākotnē" internetu sāktu lietot mans suns...

2 0 atbildēt

Atkal viens @irsējs- paņemot sarunām pieslēgumu ''Brīvība'' un internetam ''Neatkarība'' izmaksas ir 9.95 +9.99 = 19.94€ un tad tu vari telefonu vairs ārā neslēgt, tur viss ir iekļauts. ...Izņemot zvani uz sex pa telefonuemotionun draugiem statistika vai citi pirkumi internetā.

2 0 atbildēt
Izmantoju tele2 zelts 4g ar atrumu nav problemas
2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

5 G internets nebūs aktuāls ierindas lietotājam. Šai tehniloģijai būs vairāk industriāls pielietojums - mākoņpakalpojumi, attālinātā sistēmu vadība, medicīna un citas nozares.

Telefonā varēs to pašu 4G turpināt bakstīt, un pilnīgi pietiek.

2 0 atbildēt

Ja kompis mesls tad ne kads nets nepalidzes tapat viss bus leni.

1 0 atbildēt
Ko tad viņi izdomās ap 2035.gadu?? Mēs tik ļoti attīstīsimies, ka mūs iznīcinās mākslīgais intelekts? emotion
1 0 atbildēt

5G ir laba manta,bet pat tagad tas liekās dīvaini,kur internets tur sociālie tīkli,piem,Twitter ledusskapī,facebook un skype tv utt

1 0 atbildēt

pa tām bezpilota mašīnām ir kkāds stulbums izdomāts, jo ne jau tikai cilvēki brauc tikai tādēļ, lai kaut kur aizbrauktu, bet arī tādēļ, lai izjustu prieku un citas sajūtas vadot mašīnu.

1 0 atbildēt

Mjā 5G parādīsies ap 2020, bet Latvijā vel pēc tikpat ilga laika, tāka cerams, kad sagaidīšu un tikmēr pekas neatmetīšusu!emotion

1 0 atbildēt

Jaa bus vien jaiztiek ar savu 1mb/s, pagaidām!emotion

0 0 atbildēt

Jap es esmu viens no izredzētajiem bet viena problēma ka dažiem LG un Samsung telefoniem ir vajadzīgs kaut kāds mistisks apdeits lai tas ietu... Telefons itkā atbalsta to 4G bet ne Latvijā kaut kāds sviests pašam ir LG G2 mini atliek tik lietot 3G un gaidīt apdeitu no LG Latvija!

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

bez mega kompi nejutis to ātrumu,iespejamība ir ka vēl vairāk bremzēs

0 0 atbildēt
A kaa tas darbijas?
0 0 atbildēt

load balancer emotion

0 0 atbildēt

 

 

 

Dīvaini gan, kad biju Bites klients(vēl mēnesi atpakaļ), 3G bija tikai pilsētu centros, pie tam nestabils, no mobilā interneta pilsētās praktiski nav jēgas, jo ir pieejami ļoti daudz bezmaksas Wi-Fi punkti. Ārpus lielajām pilsētām lielākoties Bitei ir 2G no kā jēga maza. Pārgāju uz LMT un tagad problēmu nav.

0 0 atbildēt
emotion
1 1 atbildēt

Jaa kadu vaidzes piemeram telefonu vai kautvai to pashu datoru kurs spes atiistiit un ierakstit tadu atrumu ??  Es domaju no sakuma jaizgudro kkadas iekartas kas spes apstradat tadu datu plusmu un pec tam tikai ir jarada 5g...

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »