local-stats-pixel fb-conv-api

50 no 200 pierādījumiem kāpēc Zeme nav rotējoša lode!49

81 20

Vēl pirms 500 gadiem visi ticēja, ka Zeme ir plakana. Kas notika? Kāds sagribēja varu. Jo zināšanas ir patiesā vara. Tika palaista Globusa programmēšana. Globuss tika barots mums visiem vēl pirms bijām iemācījušies uzdot jautājumus. Kā es sāku ticēt plakanai Zemei? Pirmkārt jau pārstājot ticēt tai patiesībai, kura tiek pasniegta uz paplātes, bet meklēju atbildes patstāvīgi. Otrkārt visi mani mēģinājumi apgāzt un izvairīties no Plakanās Zemes domas bija neveiksmīgi, jo dziļāk pētīju, jo loģiskāk viss sāka šķist, jo vairāk atvērās acis. Latviski šādas kvalitātes informācija nav atrodama. Tāpēc sniedzu Jums ieskatu.
Aicinu pievienoties interesentus arī Facebook grupā ZemeIrPlakana.

« 1  2  3  4 »
81 20 49 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 49

0/2000

Un dzelzceļiem, protams, ka neņem vērā, materiāli nav absolīti neelastīgi, kas tiek izmantoti dzelzceļu būvniecībā. Rēķināt nolieci, kur tas nav vajadzīgs, būtu muļķīgi.

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

https://www.wired.com/story/nasa-hera-space-simulator-mission/

NASA ir liels milzīgs fake, un ja mēnesim var redzēt cauri zvaigznes, tad kāds sakars ar to ka kāds ir nolaidies uz mēness, (apollo13) meloja un nasa līdz šim brīdim melo. Viss tas ir teātris, lai maldinātu cilvēkus.

Plus kultūrvēsture un svētie raksti kas ir senāki par visu pierāda un daudzās tēzēs visur ir minēts, ka pasaule ir plaknes formā. Un tad mistiski 18.gs sākās vēstures pārrakstīšana. Jo kur paliek vecā vēsture pirms 18.gs. tā tika noskalota podā, ar visu patiesību.

0 0 atbildēt

anonīmajam - jurīt - pabeidz tak reiz skolu, un neej vairs uz to plangalvju sektu !

Bet vispār - apturiet Zemi, es gribu izkāpt !

Šitāds analfabētisms 21.gs !!! Vēl jau pastāv versija - tas ir kāds sociāls eksperiments, lai izpētītu  cik degradējusies ir cilvēce un kādas atklātas muļļkibas var ieborēt cilvēkiem.

0 1 atbildēt
« 1  2  3 »