local-stats-pixel fb-conv-api

Nav ko darīt? Skaties, ko citi dara!36

632 5

http://www.opentopia.com/

Kas tas ir? Tas ir saits, kurā ir atrodamas webkameras no visas pasaules, kuras ir neaizsargātas (kurām nav uzliktas paroles), tātad – publiski pieejamas. Jā, šo webkameru starpā var vērot Salu tilta satiksmi Latvijā, kā arī vērot, kas notiek Lemberga hūtē, Ventspilī. Bet visinteresantāk ir vērot webkameras, kuras atrodas ofisos, radio stacijās, darba vietās, akvārijā vai pat lidmašīnu angārā/lidlaukā. Kā sak – ja tev na ko darīt, skaties, ko citi dara. Protams, ja gribēsi tagad vērot kas notiek Ņujorkā, jebšu ASV, tad man tevi jāapvēdina – kamēr mums diena, viņiem nakts. Tādēļ ASV izspiegot der vai nu rītā, vai vakarā. Diemžēl, šis kameras nevar grozīt, pievilkt, attālināt. Bet tas nekas, iespējams, ka vēlāk ielikšu citu rakstu, kur jūs varēsiet mainīt kameru skatu punku, fokusu un visu citu pēc sirds patikas.

Atkārtošu vēlreiz, ka šī «spiegošana» nav nekas nelikumīgs, jo tas tiek atrasts tīmeklī jebšu publiski pieejams. Ir webkameras, kuras ir ar paroli aizsargātas. Ja tiktu atminēta parole, tad tas skaitītos nelikumīgi. Reku, salīdzinājums nesapratējiem. Par piemēru ņemšu datora lietotājus – «Guest» un «Administrator». Neviens nedusmosies, ja tu izmantosi lietotāju «Guest», jo tas ir brīvi pieejams. Bet ja tu izmantosi lietāju «Administrator» (kas nav domāts tev), tas gan var novest pie nepatikšanām.

Uzmanību! Lai veiksmīgi skatītos, pie Viewing Mode vajag izvēlēties Live Feed.

Zemāk ir pievienots video sižets no ASV telekanāla FOX par šo maziņo triku. Cerams, ka patiks.



632 5 36 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://www.opentopia.com/
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 36

0/2000

PIE WIEVING MODE NEVAR UZLIKT LIVE FEED NEPIEDĀVĀ TĀDU.

VAR UZLIKT:LIVE ACTIVEX VIEWER

UN LIVE JAVA WIEVER

KUR PIE VELNA IR LIVE FEED?

0 0 atbildēt

uunjāa.. tgd flirtēju ar Itāļu puišiem =D

0 0 atbildēt

Es atminos, ka iekš googles bija kaut kas jāieraksta, kaut kāds kods vai kas tamlīdzīgs un tad arī parādījās daudz kameras un bija arī tādas, kuras pats varēja grozīt. Kāds neatminas to kodu ko jāieraksta?

0 0 atbildēt

o, tagad būs ko darīt! :DD

0 0 atbildēt

nesapratu .tani majas lapa var sktities ?? vai tur tikai bildes ?

0 2 atbildēt

neatradu neka intresanta  sini raksta... :/ 

0 2 atbildēt