local-stats-pixel fb-conv-api

Tagad mēs zinām, kurš ripos, bet kurš ies kājām!29

180 1

Šodien noslēdzas mēnesi ilgušais oriģinālo un super oriģinālo rakstu konkurss. Galvenā balva - stilīgs KTM Chikago divritenis, kuru mums laipni ir sarūpējis veikals "Veloprofs". Autori nepacietīgi mīņājas un nervozi pīpē maliņā. It īpaši pagājušā mēneša spoku zelta komanda - laifers, ShakeYourBody un Advocate. Milzīgs paldies visiem autoriem, kas aktīvi piedalījās septembra megakonkursā.

Nu ko, jāsāk apbalvošana. Un tā, pirmo vietu un seksīgo KTM Chocago divriteni no veikala "Veloprofs" izcīna, ha, neviens cits kā - ShakeYourBody! Visu cieņu, respekts un uvažuha, šī ir viņa diena! Palaidiet taču kāds tos sasodītos balonus gaisā! Otro vietu un spoku T-kreklu iegūst Advocate. Arī laifers saņem spoku T-kreklu un ieņem godpilno trešo vietu!

Vēlreiz paldies visiem autoriem, kas piedalījās šajā konkursā, atsevišķs un milzīgs paldies veikalam "Veloprofs" par brīnišķīgo balvu. Un kad būs nākamais konkurss? :)

180 1 29 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 29

0/2000
Laiferi daudz. Visu skatijusi
0 0 atbildēt

ja rēķina, ka mana aktivitāte bija tikai kādas trīs dienas mēneša sākumā, tad 6. vieta pirmajā disciplīnā ir vērā ņemams rezultāts man un smieklīgs ņemot kopā visu

0 0 atbildēt

Pareizi ir Chicago.

0 0 atbildēt

Kur tad es? emotion emotion

0 0 atbildēt

Es pat esmu sarakstā. emotion

0 0 atbildēt