local-stats-pixel fb-conv-api

ASSASSIN’S CREED: SLEPKAVAS KODEKSS37

149 3

“Assassin’s Creed” ir “Ubisoft” radīto supergrāvēju videospēļu sērijas, kam ir tāds pats nosaukums, pirmā aktierfilma. Nav taupīti it nekādi līdzekļi, lai kino skatītājiem sniegtu episka mēroga filmu. Katram, kurš spēlējis kādu no šīm videospēlēm, kurās spēlētāji liek ļoti prasmīgiem klusiem asasīniem darboties dažādos vēstures periodos, brīvi skrienot pa jumtiem un radot draudus cilvēcei ar savās rokassprādzēs apslēptiem asmeņiem, filmas “Assassin’s Creed: Slepkavas Kodekss” vide uzreiz šķitīs pazīstama.

Pirms pieciem gadiem “Ubisoft Motion Pictures” un Žans Rivjērs satikās ar Īvu Gijemo, lai apspriestu iespēju no “Assassin’s Creed” radīt filmu. Gijemo uzsvēra, ka, pārveidojot to cita mēdija vajadzībām, ir svarīgi saglabātu šo spēļu DNS. Tas nozīmēja, ka bija jāatrod īstais aktieris galvenā asasīna - slepkavas lomai filmā.

“Pat pirms vērsāmies pie iespējamajiem režisoriem un studijām, mēs sapratām, ka vajadzīgs ikonisks aktieris,” norāda Rivjērs. “Maikls Fasbenders bija acīmredzams kandidāts, jo garantēja projektam gan plašus panākumus, gan neatkarīgu pieskaņu. Mums bija prātā tikai Maikls, neviens cits aktieris nemaz netika apsvērts.”

149 3 37 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 37

0/2000

Treileris izskatās pēc tādas pašas atejas kā visas spēles sākot no otrās daļas. Vienīgā baudāmā bija pirmā daļa.

4 7 atbildēt