local-stats-pixel fb-conv-api

ASSASSIN’S CREED: SLEPKAVAS KODEKSS37

149 3

“Assassin’s Creed” ir “Ubisoft” radīto supergrāvēju videospēļu sērijas, kam ir tāds pats nosaukums, pirmā aktierfilma. Nav taupīti it nekādi līdzekļi, lai kino skatītājiem sniegtu episka mēroga filmu. Katram, kurš spēlējis kādu no šīm videospēlēm, kurās spēlētāji liek ļoti prasmīgiem klusiem asasīniem darboties dažādos vēstures periodos, brīvi skrienot pa jumtiem un radot draudus cilvēcei ar savās rokassprādzēs apslēptiem asmeņiem, filmas “Assassin’s Creed: Slepkavas Kodekss” vide uzreiz šķitīs pazīstama.

Pirms pieciem gadiem “Ubisoft Motion Pictures” un Žans Rivjērs satikās ar Īvu Gijemo, lai apspriestu iespēju no “Assassin’s Creed” radīt filmu. Gijemo uzsvēra, ka, pārveidojot to cita mēdija vajadzībām, ir svarīgi saglabātu šo spēļu DNS. Tas nozīmēja, ka bija jāatrod īstais aktieris galvenā asasīna - slepkavas lomai filmā.

“Pat pirms vērsāmies pie iespējamajiem režisoriem un studijām, mēs sapratām, ka vajadzīgs ikonisks aktieris,” norāda Rivjērs. “Maikls Fasbenders bija acīmredzams kandidāts, jo garantēja projektam gan plašus panākumus, gan neatkarīgu pieskaņu. Mums bija prātā tikai Maikls, neviens cits aktieris nemaz netika apsvērts.”

149 3 37 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 37

0/2000
Šī varētu būt ĻOTI laba... Nesaprotu pārējo īgnumu un protestu. Protams, katram savs viedoklis...
8 0 atbildēt
Filma ir diezgan laba, es jau noskatījos angļu valodā, tikai ir viena problēma.. Tur filmā kad viņi atgriežas teja 14-- gadā viss ir spāņu valodā. Filmu iesaku noskatīties, viņa jau ir atrodama arī internetā, bet nav baigi laba kvalitate.
8 0 atbildēt

Aizmirsi pierakstīt, ka būs izsole.  emotion 

8 0 atbildēt

Nav izsole, nav skatīšanās.  emotion 

7 0 atbildēt

Man garšo vistu stilbiņi

7 0 atbildēt
Jēga reklamēt, ja nav izsole. emotion
7 0 atbildēt

Da puse filmu kas balstītas uz spēlēm ir tizlas, ja godīgi, jo vajag līdzekļus bet specefekti lai radītu spēļu efektus ir dārgi, lidz ar to tā kā warcraft - 1 reizi tik dzīvību atjauno... vai tā kā persijas princī.... daggers neņem tālāk pa smiltīm emotion un izmanto reti, plusā assassin creed - tulkojas kā ticība ne kodekss emotion jo creedo - ticība (latīņu) un nu... šī varētu būt vienīgā filma no spēļu sērijas kas būtu normāla iespējams, jo spēlē lidz pat uzšķērdējam ir stāsts par minervu, un inženieriem kas radīja adamu un ievu, pēc kā tie slepkavas, Pirmais - Altair ihbin ahad(musulmanis) radīja ordeni kas vāc tādus artefaktus kā likteņa šķēps, Laba un ļauna āboli... ķipa 5 tādi ir, blood vials, batery of bagdad.. un citus mistiskos kas kontrolē, ā bij arī zobens.. Un es īsti gribu redzēt kā viņi filmā to pasniegs jo reku jau .. Agilar de neurha, viņš vispār tāds nav spēlē nekad bijis, bet radīts filmai... tad jau filma ir atsevišķš ražojums... viņī 3 gadus atpakaļ laida treilerus ka tas assasinc bus Desmonds, ar savu priekšteci altair... tad izdomāja uztaisīt youtube īsfilmu, par ezio auditore, ķipa viņa senci - Assassin Creed Lineage... Un tā jau bij ar citu sižetu emotion

7 0 atbildēt
Yas, beidzot tas ir noticis!
6 0 atbildēt

Spele bija loti laba, Nu cerams filma ar bus laba!

6 0 atbildēt

Izskataas interesanta

5 0 atbildēt

Nav tādas.

4 0 atbildēt

dodu 1 aci

4 0 atbildēt
5dien eju emotion
4 0 atbildēt

Es redzeju video klipu, izskatas briesmigi.

Vai ir ari kada laba filma, kas balstita uz videospeli?

3 1 atbildēt

Es jau atļāvos noskatīties un lieku 6-7 no 10 emotion

1 0 atbildēt

jackky gaume sūkā (n)

1 0 atbildēt

Šādām filmām pārsvarā vienmēr tiek likti zemi vērtējumi, jo filmu veido par videospēli. Tiem, kas Assassin's spēles nav spēlējuši gan jau filma arī nepatiks.

0 0 atbildēt

Es nevaru sagaidīt vien, kad varēšu neskatīties šo filmu.

0 0 atbildēt

 emotion 

2 2 atbildēt
Assasins Creed. More like,Repetetive Mission Simulator.
0 1 atbildēt