local-stats-pixel fb-conv-api

Vienkārša sieviete, bet tomēr...106

1266 10

Tatjana ir 43gadus veca sieviete kura strādā sinepju rūpnīcā.Kas šai sievietei ir neparastāks par visām citām ir tas, ka viņas matu garums ir 2metri 70centimetri.Sieviete matus mazgā vienu reizi trijās nedēļās. Lai tos izmazgātu ir vajadzīgas četras stundas, lai ižāvētu apmēram sešas stundas. Sieviete jau vēlējās reiz atbrīvoties no garajiem matiem, bet toreiz iebilda viņas vecāku un nu viņai neļauj matus griezt vīrs un bērni!! Jūtu vien līdz nabaga sievietei!!

1266 10 106 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 106

0/2000

Ak kungs. Kā var paciest tik garus matus. Izķemmēt varētu būt tik cimperlīgi un vēl staigāt ar šitādiememotion

4 0 atbildēt

Ja mazgā reizi trijās nedēļās tad jau no tiem taukiem, kas matos var vakariņas ģimenei pagatavot, lai nav jātērē eļļa emotion

4 1 atbildēt

ahu***!!! emotion ,man mati drusku pari plecam,un no rita pieceloties izskatos ka lauvu matite,un nevar savakties! jutu lidz tai sievietei,es jau nu kautvai pa kluso aizskrietu pie friziera emotion

3 0 atbildēt

Nav slotas jāpērk .

3 0 atbildēt

Jūtu līdzi... Es augu laikā, kad meitenēm gari mati bija gandrīz vai obligāti un bija pieņemts, ka tos negriež kopš dzimšanas (tikai pašus galus). Kad mācījos pirmajā klasē, man mati beidzās kaut kur pie augšstilbiem. Visgarākie mati bija vienai meitenei no paralēlklases - viņai tie sniedzās pāri ceļiem. 

Atceros visu to murgu ar mazgāšanu, žāvēšanu un ķemmēšanu. 11 gadu vecumā nogriezu matus, uztaisīju zēngalviņu, matus pārdevu parūkai (nopelnīju 13 latus) un atviegloti uzelpoju. Daudzi pēc tam prasīja: tev bija tik skaisti mati, kāpēc nogriezi?!

3 0 atbildēt

es sinepepes vairs  needīšu :D

3 0 atbildēt

Protams,ka pie paklāja :D

3 1 atbildēt

es viņas vietā kamēr vīrs darbā, pati mājās ,bērni skolā ,viņus ņemtu ar šķērēm nogriezstu pēc tam ietu uz frezētavu un tos ieveidotu .!

2 0 atbildēt

Tad redz kura filmeejās "sapinušies" :D

emotion 

2 0 atbildēt

OMG, neļauj emotion

Da paņem un nogriez! Bišku pa traku jau..

2 0 atbildēt

Neļauj??? Tad lai viņa tiem pajoliem ar neļauj griezt matus, būs ideālā ģimenīte. :D

2 0 atbildēt

Lūk tā ir VĒRTĪBA ! gari mati - tā ir manta, ko nepārspēs neviens ...

3 1 atbildēt

Iedomājaties kas par krūmiņu ?

2 0 atbildēt

nu priekš kam tas vajadzīgs!

2 0 atbildēt

oops, zupá mats gadíjás emotion

2 0 atbildēt

HAIRY.....if you know what I mean

2 0 atbildēt

Vīrs nu gan čalis :D Patīk, ka sievai galva pēc dirsas smird..

3 1 atbildēt

vispār ja viņa tiešām gribētu viņus nogriezt, viņa to izdarītu, jo neviens viņai nevar piespiest darīt to ko viņa nevēlas!

2 0 atbildēt

Es viņas vietā būtu nogriezusi, un man būtu po*** ko pēc tam teiktu vīrs un bērni. + protams, nejau viņiem jāstaigā ar tik gariem matiem.

2 0 atbildēt

cik daudz paruukas vareetu izgatavot cilveekiem, kam tas vairaak vajadziigs. mana meita noleema savus matus ziedot veezha slimniekiem. 

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »