local-stats-pixel fb-conv-api

Talants.59

767 1

Agrs otrdienas rīts.. spoki.lv.. izmisums.. kafija ar dīvainas smaržas pienu.. diena sākusies visnotaļ garlaicīga, tapēc izlēmu uzmarinēt (uzcept*) rakstu par savu labu draugu un viņa nesen atklāto talantu. Šie ir Aivara Andrejeva zimēju, pats zīmētājs ar šo aizraujas tikai no marta un tas ir šokējoši. Pirms ši visa tikai mazi skirbelējumi un viss. Visos darbos , kas ir zīmēti ir izmantots tikai zīmulis.

Visa zimēšana sākas sava prieka pēc, bet jau ir bijuši vairāki lūgumi pa maksu uzzimēt portretu , tāka ja arī vēlies pie sienas piekārt portretu vai karikatūru droši raksti visu sarunāsiet - http://www.draugiem.lv/user/993691/

Un tagad izbaudam darbus.

Reklāma
Reklāma
Reklāma
767 1 59 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 59

0/2000

Ziimeejumi labi,it iipasi 9. ziimeejums,jo tur ir saskataama maakslaa un taadu ziimeejumu pat mieriigi vareetu paardot,labpraat pat varbuut kaut ko liidziigu pats nopirktu,lai gan paareejie ir arii labi uzziimeeti tomeer tie ir atziimeeti foto kam veertiibas iisti nav un sii briiza slaveniibu bildes iisti nebuus interjera lietas maajaas, bet piem merlina monro makslas bilde jau buus stiliiga un taada bilde iedereetos maajas interjeeraa taa kaa kaads iespeejams taadu arii vareetu nopirkt!! 

1 0 atbildēt

Super! emotion Cik tās maksā?

1 0 atbildēt

merlina ir fantastiska, es to darbu nopirktu ja man piedavatu

1 0 atbildēt

Nu wow, apskaužams talants priekš iesācēja, pēc kkāda gada lūdzu rakstu ar viņa darbiem, lai var salīdzināt un redzēt progresu ;)

1 0 atbildēt

Esu draugos redzējusi.

0 0 atbildēt

Lieliski darbi +

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

akd Eds Vestviks emotion

0 0 atbildēt

Es gribu otro daļu

0 0 atbildēt

Skatoties pēc tā, cik bieži spokos liek šāda veida rakstus, radies iespaids, ka pēdējā laikā diezgan daudzi cilvēki atklājuši sevī zīmēšanas talantu. :)

0 0 atbildēt

12. smuks! emotion

0 0 atbildēt

Redzēju to puisi dr.lv kas zīmē šos darbusemotion

0 0 atbildēt

Monro bilde ir lieliska!

0 0 atbildēt

OMG!Tik skasiti!Un katrai savai bildei savs raksturs! ;]]

0 0 atbildēt

Priekš no bildēm nozīmēties darbiem - nu normāli, tiešām nav slikti, ja tikai nesen sācis, tāču nekas pārāk īpašs arī nav. Ja šītāds, kas neko iepriekš nav darījis pēkšņi nāķtu klajā ar no dabas taisītiem vai kaut kādiem īpaši radošiem zīmējumiem, tad tas būt kaut kas...

Bet nu prieks, ka cilvēku vispār šitādas lietas interesē, ļoti patīkams hobijs un lai viņam veicas...

0 0 atbildēt

Ideāli zīmējumi. <3

0 0 atbildēt

Ļoti dzīvīgas!

0 0 atbildēt

8. - emotion

0 0 atbildēt

awesome 

0 0 atbildēt

riktīgi labi !! emotion

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »