local-stats-pixel fb-conv-api

Slepenais PSRS objekts.60

477 5

Šis ir militārs objekts kurš atrodās Inčukalna ,Garkalnes, Allažu teritorijā. Informāciju par šo objektu nav iespējams iegūt internetā. Man informāciju pastāstija cilvēks kurš tur strādājis. Visa bāze atrodās zem zemes vairākos stāvos (diemžēl aizplūduši), pa šiem pazemes tuneļiem bija iespējams pārvietoties ar kautkadu tramvajiņu un protams ar kājām. Nozīmi šim objektam nevēlējas atklāt mans informātors. Tad kad PSRS armija devās prom no ši objekta ,viņi visus kabeļus izgrieza ik pēc 5m. Vēlaties vairāk info braucies uz inčukalnu un jautājiet vietējiem iedzīvotājiem, bet viņi nelabprāt par to runā. Cik spējām izložņājām un secinājām to ka apmaldīties var ļoti ātri ,iekša ir ļoti vēsi un mitri :) .

477 5 60 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 60

0/2000

Es esmu ložņājis pa vienu šādu Allažos,teikšu kā ir vienam labāk iekšā neiet īpaši , ja esi tikko kā noskatijies šausmu filmu...:)

0 0 atbildēt

Mnjā... varētu jau sacelt kaut kādu atrakciju bataljonu, bet līdz tam jau neaizdomāties...

0 0 atbildēt

esmu te bijusi..

0 0 atbildēt

ha ha , ej nakti, un pekshni tavs draugs izlec prieksha un "booo"- pilnas bikses garantetas emotion

0 0 atbildēt

Galvanais ka vienā bildē EURO.. :D

0 0 atbildēt

Liepājas pusē arī viens tāds ir.

0 0 atbildēt

Ja nedaudz atjaunotu varētu būt labs tūristu apskates objekts :) kā arii vietējiem un LV cilvēkiem arī interesanti:)

0 0 atbildēt

Es gribeetu uzzinat vairaak par sho buknuru. pats dzivoju siguldaa ,bet par ta eksistenci pirmo reizi zinu. Bet zinu citus divus bunkurus siguldaa.  Atbildi uz manu koment. atsuti PM vai ari es tev iedoshu savu e-pastu.

0 0 atbildēt

Žēl, ka viss tādā postā aizlaists...Ja tā nebūtu, noteikti būtu interesanti tūrisma objekti, un arī interesantas ekskursiju vietas ;/

0 0 atbildēt

sexiigi:D

0 0 atbildēt

Man liekas, ka daži cilvēki [kas redzmi tik 2 attēlos] man ir zināmi....

Bet es gribētu uz turieni kādreiz aizbraukt

0 0 atbildēt

ja tur būtu kautkas ''top secret'' vai arī kautkas ievērības cienīgs tad sen jau tas bunkurs būtu izpumpēts, viss vērtīgais savākts, jo Latvijā netrūkst tādu cilvēku, kuri ir tie saucamie ''meklētāji'', kuri tieši interesējas par šādām lietām, kuri meklē vērtīgus artefaktus savai kolekcijai vai pārdošanai....uuuun es varu teikt, ka esmu viens no viņiem......uuuun es droši varu apgalvot ka tur nekā nav....diemžēl!

0 0 atbildēt

....beeet raxts ļoti interesnats un +++ esi nopelnījis!

0 0 atbildēt

Beidz dirst. Tur ir viens stāvs kurā visi metāli jau ir izgriezti. Neko vairāk par tukšiem piedrazotiem tuneļiem vairs tur nav ko redzēt.

0 0 atbildēt

57.038369,24.665852 si bunkura kordinates bijam tur galigi siki pirms vairak ka 15 gadiem

0 0 atbildēt

njam mums te kadaga daudz tadu un 1 ir iespaidigs 5 stavigais bunkurs esmu bijis tikai lidz 3 jo tur talak udens :( bet + ++ par rakstu lkm bus jauzcapo japaskatas kas tur notiek :Demotion

0 1 atbildēt

Kadagā esmu bijis tajā 5stāvīgajā. līdz 3. nokāpām, jo tālāk bail bija iet un baterijas ar lādējās ārā. kamēr atradām ceļu uz virszemi, lukturītis gandrīz vairs neko nerādīja. :D

0 5 atbildēt
« 1  2  3 »