local-stats-pixel fb-conv-api

Skrundas kara pilsētiņa.....27

468 3

Tātad šodien izdomājām pastaigāties pa Skrundas pamesto kara pilsētiņu... Ok aizbraucām, aplienam apkārt ap žogu,te pēkšņi aiz žoga bļauj,ka nevar tur iet.m'ēs biku nobijāmies,gājām atpakļ. Nevaram saprast ko darīt,stāvam ,te skatamies,piebrauc mašīna,izkāpj barga kundzīte,un saka, ka izsauks pašvaldības policiju.,būs jamaksā barga nauda,te nevar atrasties,privātīpašums.
Mēs sākām taisnoties, ka nezinājām , ka te tā nevar nākt, un takā taisamies projām...bet viņa nelaiž,saukšot policiju..
Pēc tam viņa tā mierīgā balsī saka, nu ja jūs tiešām gribat, tad tikai par naudu, 5 euro...tāda ģimenes cena,jauni īpašnieki,viss jāatjauno,cilvēkiem jāmaksā.

Tad nācās vien samaksāt,jo gribējās tikt iekšā,speciāli bijām braukuši.Kad samaksājām,tik laipna palika.Bet patiesība jau tā nevar, viņa no visiem iekasē naudu, un vel pie tam bez čeka, un tas nav legāli, viņai pašai sanāktu lieli sūdi, ja izsauktu pašvaldibas policju..
Pati pirmā bilde,ir nofotogrāfēta uzreiz, kad iebraucām, un tur neviena nebija.....
Sākām staigāt,pēc neilga laiciņa skatamies,ka bez mums tur ir vēl kompānijas,lietuvieši ar alus pudelēm.Tad mēs sapratām,ka te tā tagad pelnās un taisa ekskursijas par naudiņu.Un tā iebiedēāna ar policiju ir tikai cilvēku muļķošana.

Interesanti,ko viņi teiktu,ja to visu pastāstītu attiecīgiem dienestiem.Ja taisa no tā biznesu,tad lūdzu,visam jābūt oficiāli.Vai vismaz nevajadzētu taisīt tādu teātri ar policiju,nesmuki.

Kamēr mēs tur bijām,mašīnas tik brauca un brauca!

Bet bija interesanti pastaigāt,mums patika!

Atvainojamies,par bilžu kvalitāti!!

468 3 27 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 27

0/2000

Nekā spocīga.

1 1 atbildēt

ar kādu tosteri tas viss ir bildēts? kvalitāte tik briesmīga sen nebija redzēta. Ja nav ar ko bildēt, tad nebildē vispār, vai arī vari fočēt sev privātām vajadzībām, bet neliec citiem apskatei...

0 2 atbildēt

 -  jo, tā nav nekāda kara pilsētiņa bet skrundas lokators. - arī par to ka jūs tikai pa virs zemi staigājāt, bet pagrabs ir labākā daļa tur iet vairāk nekā puskilometru gari tuneļi un citas interesantas lietas , MEH

 

un reāli vecīt, te ir internets. so internetu lasa arī menti un visi attiecīgie dienesti, tantiņa gribēja pa labam bet jūs internetā jau ieliekat bez maz vai gatavu ziņojumu par krāpšanu ...

1 5 atbildēt