local-stats-pixel fb-conv-api

Sievietes vs Vīrieši59

825 132

Sveiki idzomaju uztaisit vēl vienu rakstu sievietes vs vīrieši, nenjemiet parak nopietni, bet daudz maz jau ari ir tur taisniba :D

Neaizmirsti ieteikt draugos tas tev iedos veselus 5 cepumus emotion

825 132 59 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 59

0/2000

kurā vietā mēs sievietes braucam pareizi???? nesen vedu vienu čalīti un viņš pajautāja vai es zinu, kas ir bremžu pedālis.... :D bremzes es spiežu tikai kad ir nepieciešams apstāties... ja jāsamazina ātrums vnk savlaicīgi atlaižu gāzes pedāli.... un patēriņš tādā veidā ir nesalīdzināmi zems... :D un nav tik bieži jāuzpildās... un pēc manām domām daudz sievietes labi brauc...

0 0 atbildēt

par virtuvi un 8. gan nepiekriitu emotion

0 0 atbildēt

Seksists. 

0 0 atbildēt

9. kā var būt tik emotion?

0 0 atbildēt

Kaut kā šoreiz nebija smieklīgi..

0 0 atbildēt

Nezinu, es neuztveru šo nopietni, jo tas nav domāts nopietni. Why so much hate? ;D 90% No tiem, kas uzlika +, manuprāt, tāpat, kā es nedomājam, ka tā ir.

0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

Nu protams ka tā nav gluži taisnība. Drīzāk jau stereotipi. Bet arī tie nerodas paši no sevis. Tātad tas nozīmē, ka ir pietiekami liela daļa gan vīriešu, gan sieviešu, kas rada tos stereotipus.

Bet ja mēs skatamies par braukšanu ar mašīnu... Es nesaku ka visas sievietes nemāk braukt, bet ļoti BIEŽI (lūdzu nesajaukt ar VIENMĒŖ) kad es redzu, ka kāds man priekšā "čaiņiko" , tā izrādās sieviešu dzimtas pārstāve.

0 0 atbildēt

Ja neskaita trīs punktus, tad es jūtu, ka es tiešām tomēr esmu vīrietis.. emotion FML

1 1 atbildēt

Vai tiešām sievietes gludekli žurkas vietā lieto? emotion

6 7 atbildēt

NEPAREIZI!!!!!emotion

0 1 atbildēt