local-stats-pixel fb-conv-api

Saņemamies un kļūstam tādi kā viņi ?! :D247

1621 34

Šie puiši uzvarējuši slinkumu un aizgājuši uz trenažieru zāli. Aplūkojiet rezultātus! + viņi arī nedaudz lieto visas uzpūšamās vielas !!

Neaizmirsti uzpiest pogu ieteikt dr.lv par to tu sanēmsi cepumus emotion

Reklāma
Reklāma
Reklāma
« 1  2  3 »
1621 34 247 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 247

0/2000

Ieteikums-Pats jau no 14 gadiem ..sobriid 30 gadi..neesmu te daziem atteeliem ne tuvu blakus veljoprojaam..toties piekeeries sporta vingrosanai -lielaakaa dala no viniem varbuut izskatas lieli..bet vairaak par 30 reizeem nav speejiigi pievilkties vai pat tuvu nav speejiigi pastaigaat uz rokaam..iisaak sakot -masa daudz..bet savu svaru nav speejiigi kontroleet..Rodas jautaajums..kam tas vajadziigs ..sevis uzpuusana nepadariis juus stipraakus. Un nelietojiet luudzu testesterona realizatorus(steroidus).. Jebkurs cilveks var lietot to drazu 2 menesus ..nenodarot sev paari...Bet ja juus turpinat kursus uznemot to dranki-Padariisiet sevi par maaksliigiem viiriesiem ,jo taa burtiski izjauc juusu dabisko hormonu liimeni un tas nekad vairs nebuus taads kaa ieprieks...praktiski var teikt ,ka jus sevi izkastresiet kiimiska veidaa aizstaajot savu dabiigo progresu ar kiimiju.. Protams..speeks un masa buus...bet vai ir veerts ziedot veseliibu izskata deel??

0 0 atbildēt

 emotion  nāāāh*j turpināšu rīt čipsus tālāk.

0 0 atbildēt

Pārkačajušies!

1 2 atbildēt

Nesaprotu kāda jēga.Es pats lēnā garā trennējos,bet lai uzturētu sevi formā nevis uzpūstu un kur nu vēl ar steroīdiem

3 4 atbildēt

Es uz tādiem "vīriešiem" nekad neskatītos.

1 2 atbildēt

Kas par problēmu 7. puisim? Tīīīīk neproporcionāli un nesmuki sanācis. Vispār tie, kam augšdaļa izskatās pēc trīsstūra ir fail.

2 3 atbildēt

A biksēs nekā :D

0 1 atbildēt

baigā māksla jau tur ... lielākā daļa sarijušies steroīdus un baigie jau nu kačaki

1 2 atbildēt

Esmu čalis un man tie ''muskuļu kalni'' liekas pretīgi un nesmuki. Nerunāsim par svara nomešanu tusnītim, bet tos steroīda muskuļus nekad mūžā negribētu, kaut vai vecenes mazāk uz mani skatās, man po...

2 3 atbildēt

nu tas viss ir paveikts ar olbaltumvielam , dabiski tadu kermeni nedabut

1 2 atbildēt

Varētu uztaisīt arī rakstu par šādiem cilvēkiem, tikai, kuri nav kačājušies ar visiem "piepūšamajiem līdzekļiem" (steroīdiem)

1 2 atbildēt

Nu eesana ari nav tas noteicosais tapat, ka miegs galvenais ir treneties un to darit aktivi nevis 1 dienu ej parejas 6 neko nedari.

0 1 atbildēt

daži no viņiem patiešām lieliski pēc tam izskatās, perfekti! .bet daži, kas tos steroīdus sadzerās, tā ķermeņa augšdaļa pretīgi izskatās, kā tāds trijstūris. ;)

1 2 atbildēt

12 urla

0 1 atbildēt

Kas par daudz, tas par skādi. Domāju, ka tad, kad sāk iet uz trenežieru zāli ir precīzi jāzin, ko grib panākt. Ir jāzin kādas muskuļu grupas un kā tās ir jātrennē. Te izskatās, ka čaļi ir vnk kačājušies. Jātrennē ir visas muskuļu grupas, nevar uzkačāt augšu un staigāt kā uz skaliem, visam trenniņu procesam ķermenī ir jānotiek saskaņoti. Tam ir domāti treneri, vai visaz kaut kādi tutoriāļi internetā. Mūsu pašu ielu vingrotājiem pat tādi ir:

http://www.spoki.lv/sports/ka-trenet-muskulus/336434

0 1 atbildēt

Es piedalos!...... aj pohuj, slinkums.

0 1 atbildēt

JĀ jā tagad visi tā i skriesim uz to zāli un kā zombiji cilāsim svarus , sory , bet man ir svarīgākas lietas darāmas , un man nevienam nekas nav jāpierāda , varu iztikt bez tiem klučiem uz sava rumpja

2 3 atbildēt

nu nepatīk man tādi uzpumpējušies čaļi, nu nepatīk. emotion

0 1 atbildēt

Daži ļoti nedabīgi izskatās. Un arī ir pārspīlēts ar šo padarīšanu. ;]

0 1 atbildēt

te daudzi ir pārspīlejuši, vai vnk. ir tie kas patstāvīgi kačājas emotion

0 1 atbildēt
« 6  7  8  9  10 »