local-stats-pixel fb-conv-api

Samaitātās bērnu grāmatas12

424 3

Bruņurupuču threesome, spēlītes ar bebru un mincīti, pedolācis vannā. Tu spēj iedomāties kādas trakas lietas atļauj publicēt bērnu grāmatās? Bērns vēl ir mazs un viņam jau rāda, kādas lietas pasaulē ir reāli sa*istas. Vienai daļai tas nepaliks prātā, bet cita daļa to atcerēsies un tādā vecumā tas nav jāzina. Būs bērni, kas uzdos jautājumus un vecāks nemācēs atbildēt kā rezultātā mazais var sastrādāt nesmukas lietas. Es neesmu lasījusi nevienu no šīm grāmatām, bet taisos doties pie vecākiem, lai noskaidrotu, ko es redzēju bērnībā un vai arī latviešu grāmatās varu saskatīt tādas pašas samaitātās lietas. Ja tā, tad saviem bērniem grāmatas izdomāšu es pati. Paldies Dievam, ka man vairs nav vajadzīgas šādas grāmatas, jo lasīt jau māku un kā redzat, tad rakstīt arī.

« 1  2  3 »
424 3 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Katrs saredz to ko vēlas. Bērns visu uztver daudz savādāk. Mēs visur saskatam jēlības un perversiju. Varbūt mūsu smadzenes ir sagandētas? Piemērs: meita gadu 4 vecumā jautāja, kā rodas bērni. Atbildējām - mammai vēderā. Viss! Viņai pietika. Un nākamie jautājumi nesekoja nemaz tik drīz. Bērnībā laukos spēlējām "dakteros". Brālēni un māsīcas. Mums bija 5-8 gadi. Mums visiem pāri 40. Man un brālim pa 4, māsīcai 3, dažam mazāk. Esam normāli un nemaz ne zoo.., ne perversi, ne citādi maniaki. Tagad moderni to sauc: "bēns iepazīst savu ķermeni".

Joprojām uzskatu, ka labāk, kad bērns uzdod jautājumus un saņem atbildi no saviem vecākiem, arī, kopīgi lasot, bērnu grāmatas, nekā - tagad internetā, toreiz pagalmā. Skarbāk ir tad, ja bērns šos jautājumus neuzdod.

Cik ir pasaules iedzīvotāju, tik ir arī uzskatu. Visu cieņu!

14 0 atbildēt
te jau autorei sajata iztele ir, nevis gramata ir jelibas.
10 0 atbildēt

es drīzāk teiktu, ka pasaule ir daudz par daudz crazy aizgājusi: iedod bērnam konfekti - esi pedofils, sēdi ar čomu uz parkā soliņa - esi pi*dars. nu kamon bļe.

8 0 atbildēt
Tā pēdējā grāmata... Man viņa bija, agrā bērnībā. Ak, tās sajūtas...
1 0 atbildēt

2. Es gan gribētu dzirdēt skaidrojumu šim emotion

1 0 atbildēt
I avatarsI

Interesanti vērot, kā ''inteliģenti''  cilvēki klejo pa jauniešu portālu un izrāda savu pārākumu  emotion  

1 0 atbildēt

pie pēdējā jau smējos skaļi emotion

0 0 atbildēt
Šokolādes batoniņš baseinā var izraisīt masveida histēriju...
0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

4.mani tikai uzkurina.

liidz miram pataalu!

0 0 atbildēt