local-stats-pixel fb-conv-api

Reičelas pēdējā vēlēšanās..45

1107 15

Šis stāsts ir par 9 gadīgo Reičelu..

1107 15 45 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 45

0/2000

Tirpiņas pa ķermeni skrēja lasot. :(

0 0 atbildēt

Nesapratu.

0 0 atbildēt

Ārprāts!Tikai 9.gadi!emotion

Viņai bija vēl visA DZĪVE PRIEKŠĀ!emotion

0 0 atbildēt

Kuri pirdilas ielika te mīnusus? :@ Nabaga meitenīte....

0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

Par so dāsnumu meitenei debesis bus VIP vieta emotionemotiones saprotu kad tas nav smiekligi bet lai vinai vieglas smiltis 

0 0 atbildēt

Reku arī video: http://www.youtube.com/watch?v=DRxPB82-By8

 

Interesanti kā notikumi attīstās un kā šāda situācija kalpo par piemēru daudziem.

0 0 atbildēt

Es gan zinu tieši šādu pašu stāstu,taču citā versijā! emotion

 

Katru dienu Āfrikā no slāpēm nomirst 1000 bērnu. Mēnesī tas ir 30000 liels bērnu skaits. 

Kāda meitene vārdā Reičela klausījās lekciju par šo problēmu, ka ik dienu mirst bērni, jo viņiem nav tīra dzeramā ūdens. Noklausījusies lekciju, viņa domāja kā šiem bērniem palīdzēt...  Pēc pāris nedēļām viņai bija pienākusi dzimšanas diena. Visi viņai jautāja: " ko tu vēlies dzimšanas dienā?" Viņa teica: "esmu atvērusi mājaslapu kurā jūs varat ziedot naudu bērniem kuriem nav dzeramā ūdens" Reičela bija nobriedusi, ka dabūs kaut niecīgu naudas summiņu t.i. 300 eiro. Ar 300 eiro viņa varētu palīdzēt 16 bērniem. Pēc dzimšanas dienas viņa iegāja savā mājaslapā kur bija summa. Summa nebija lielāka par 170 eiro. Cilvēki nebija ziedojuši, un Reičela noskuma. Viņa varēja palīdzēt tikai 10  bērniem. Reičela izdzēsa šo mājaslapu.  Pēc mēneša Reičela cieta autokatastrofā. Viņa nomira.  Viņas skolotājs, kas viņai bija pasniedzis lekcijas atjaunoja šo mājaslapu un mēģināja atkal savākt naudu, lai palīdzētu šiem Āfrikas nelaimīgajiem bērniem. Pēc laika summa bija pārsniegusi 2 milionus eiro. Tas nozīmē, ka palīdzību varēs saņemt 60 tūkstoši bērnu...      Tā lūk. : )
0 0 atbildēt

kāpēc nevarēja ziedot!!!

0 0 atbildēt

lai arī atkal te pierādās fakts, ka cilvēki kaut ko novērtē tikai tad, kad tā vairs nav, tā meitene laikam tomēr tika sūtīta uz zemes ar tieši tādu mērķi.savādākos veidos cilvēki viens otrā ieklausīties nevar.

0 0 atbildēt

Man lieks dievs gribēja lai vina ātrāk nokļūtu paradīzēemotion

0 3 atbildēt