local-stats-pixel fb-conv-api

Preces no EBAY55

1130 20

Par šīm lietām cilvēki spokos ir dalītās domās. Saprotu ja cilvēks uztaisījis rakstu par to kā vāra ūdeni nshi. , bet man pašam patīk tieši šāda tipa raksti,kuros cilvēki iegādājās preces inetā, un pēc viņu izvēles arī reizēm iegādājos tādas mantas, ja mani tas piesaista. Tādēļ izlēmu šoreiz ielikt arī savu pēdējo piegādi. Starpcitu vai zināji ka ebay būs noliktava Rīgā un tas dažām precēm ievērojami samazinās piegādes laiku? ;)

1130 20 55 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://mana garāža
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 55

0/2000

 emotion 

0 0 atbildēt

Es zinu, kas ebay ir pasūtījuši vīriešu melnas bikses, bet saņemuši sieviešu un rozā :D

2 2 atbildēt

Tādiem cimdiem, starp citu, nav ne vainas, ja jāstrādā tiešām aukstā telpā. Savulaik tādus uztaisīju no veciem dūraiņiem. Šie gan izskatās glītāki emotion 

0 0 atbildēt
Ebay noliktava Rīgā nepaātrinās piegādi, ja vien tu nepirksi preces no Zavvi, kas ir kkas līdzīgs Amazon, tikai no Ebay puses....
0 0 atbildēt

Biju no ebay arī pasūtīji, mašīnas video reģistratoru, domāju, cik tad tur labu kameru mašīnā vajag, bet nu tā kamera bija kā vecajām noškām, ka pat numurzīmes saprast nevar!

0 0 atbildēt

Tu visu paņem tā Zinkāres Pēc , ceru ka nebliez senču naudu pa dirsu , jo reāli preškam Tev to , ja viss tas ko pasūtiji ir pieejams telefonā (kamera, pūlkstens) 

0 0 atbildēt

Pirms kādiem 5 gadiem eBay'ā nopirku Canon EOS Rebel spoguleni, tiesa gan "refurbished", bet strādā joprojām tip-top! Tā, kā viss ir kā kuram paveicas......

0 0 atbildēt

Pats personīgi ebay jau izmantoju vairāk kā gadu. Protams preces aprakstam un to, kas rakstīts uz preces ne vienmēr var ticēt. Bet ja godīgi īpašu problēmu nav bijis. Esmu pasūtīis kādas 30-45 preces un tikai viena ir bijusi, kura tik tiešām neatnāca, viena brāķēta un divas vai trīs ir bijušas ar komplektācijas trūkumu. Bet tādos momentos ir jāsazinās ar pārdevēju un jāpieprasa nauda atpakaļ un tā viss notiek.

0 0 atbildēt

Darba dienās deviņos vakarā pa tv (Kanāls 2) rāda raidījumu "Vācēji", iesaku Tev noskatīties kādu no raidījumiem, lai redzētu, kas tevi var sagaidīt nākotnē, turpinot pirkt nekam nevajadzīgas lietas. :)

2 2 atbildēt
Eu.. negribi man tos cimdus atdot? :D
0 0 atbildēt

Vai kameru nevari atsūtīt atpakaļ?

0 0 atbildēt

eBay nav noliktavas umņik.. eBayā cilvēki tirgo to, kas ir viņu mājās..

0 0 atbildēt

NU tā kamera kā no akmens laikmeta..... Hmm, Vēl kasetes liekās vai nē?  emotion Vispār labi ka ir tādi apskati, domāju ka es ari ko tādu varetu te likt, jo daudz ko pasūtu no ebay, parsvara tas gan ir auto detaļas....  (starpcitu pat lietotas no UK atnāca laicīgi un ļoti labā kvalitatē, arī par iepakojumu nevareju sūdzeties) 

0 0 atbildēt

Es no ebay pasūtīju pulksteni, ja nemaldos, pa 2 eur. Iet jau divas nedēļas un pat nelago :D brīnos pati

0 0 atbildēt

Nafig?!! emotion

1 1 atbildēt
Par pulksteni runajot. Manis sutitais(mammai davana) vel tagad pec 2gadi dzivs ir nesajot katru dienu. Labs. Liets no viena gabala,stiklins ir stikla,siksninas krasota ada,un koka perlites. Mans ir bruns. Laikam gadas ari braki. Pagajuso gad agneskalna viena lombarda tads zils bija pa 23€.
0 0 atbildēt

 emotion 

0 1 atbildēt

kapec Tu vispar perc skukju mantas?

0 1 atbildēt

Un? Varbūt sākt likt spokos pasūtījumus no TOP SHOP. Nesaprotu, kāpēc šeit jāliek savus pasūtījumus no ebay... emotion

3 5 atbildēt