local-stats-pixel fb-conv-api

Pirmās 3 lietas, ar ko ārzemniekiem asociējās vārds "Latvia", izdzirdot to35

1257 3

Ko ārzemnieki domā par Latviju.
Iedzīvotāji no dažādām pasaules valstīm kā Singapūra, Krievija, ASV un citām valstī atbildēja uz manu vienkāršo jautājumu " What are the 3 things do you associate with Latvia?" (Nosauciet 3 lietas ar ko Jums asociējas vārds "Latvia"emotion Ko Jūs par šo valsti domājat?

Es aptaujāju 10 valstu iedzīvotājus no tādām Pasaules terzētavām kā Omegle, Rchat, Chatous, Viber, Skype u.c. un man ir savākti pirmie 10 dažādu pasaules iedzīvotāju viedokļi. Ja raksts savāks ļoti pozitīvu balsojumā devu, apsolu uztaisīt arī II daļu. Un te aptaujas rezultāti:

1257 3 35 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 35

0/2000
Labs raksts paldies par info turpini tada gara!
2 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

🌹

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
All Tilvia, ticiet vai nē, tā ir domāta Latvija
0 0 atbildēt
Sekli
0 0 atbildēt

iisteniibaa tava aptauja ir fail, jo tu mudak nezini, ka bija japrasa pirmkart vai vispar ir dzirdets par latviju(kas dala valstu ir taa pati lettonia(arii vacijaa), tad tikai assosiacijas, jo ne visiem pasaules iedzivotajiem jaizn kur musu valsts ir, ko taa ed un kas te dzivo, tev tas varbuut leikas pashsaprotami, bet ja tev paprasiitu kautkadas mazas, bet diezgan attalas valsts nosaukumu diezvai tu atrastu vinju ar pirkstu akrtee uzreiz, kur nu veel nosauktu kautko kas tev assosicejas ar to.

2 3 atbildēt

Tas gan nav Moldovas karogs. Tas ir Ekvadoras karogs.

0 5 atbildēt