local-stats-pixel fb-conv-api

Pilsēta vs lauki85

44 174

Katrai lietai ir savi plusi un mīnusi. Lauki ir izņēmums - tiem ir superdaudz mīnusu, no kuriem paliek slikti! Šausmas!

Iedvesmojoties no sučkas inovatīvā un informatīvā raksta - Rīga vs Jūrmala, nolēmu izveidot šādus pat pretstatus par pilsētu un laukiem! Protams, pilsēta ir labāka!

Inteliģence!

44 174 85 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 85

0/2000

Nu, skatos, šī raksta autoram dikti nepatīk lauki! :D

0 0 atbildēt
- galīgas muļķības:P lauku mājās ir vairak ērtības nekā pilsētā
0 0 atbildēt

cik tomēr latvijā ir aprobežoti cilvēki. lauki nav izgāstuve, kas pēc Tavām domām tā ir. Laukos ir forši, un to nesaku tāpēc, ka pati esmu no laukiem.

0 0 atbildēt

''Katrai lietai ir savi plusi un mīnusi. Lauki ir izņēmums - tiem ir superdaudz mīnusu, no kuriem paliek slikti! Šausmas!''

 

Tavs raksts ari ir iznemums, tev ir superdaudz - 

P.S 

No manis ari emotion

0 0 atbildēt

Tika trakki jau nav.......

0 0 atbildēt

Kārtīgam dolbojobam kārtīgs mīnuss..

Starpcitu, lauku vide ir neizmērāmi tīrāka par pilsētas.. Ja tādi tavā izpratnē izskatās lauki, tad pieņemu- vai nu tādā izgāztuvē ir tavi lauki, vai arī es tagad tērēju savu dārgo laiku, cenšoties kautkādam sīkajam ko ieskaidrot.. Drīzāk jau ka tā..

0 0 atbildēt

KAUTKĀDS SŪDS! Es pa vasaru dzīvoju lauos pie vecāsmamas, viņa pelna 10 reizes vairāk nekā leilākā daļa pilsētnieku mēnesī. Un laukos dzīve ir ļoti laba! Un pilnīgi nekas nav no tā ko tu tur rakstīji!

0 0 atbildēt

Laukos jau nu tā gan nav.

0 0 atbildēt
Soo cik gados tu īsti atsiti galvu???
0 0 atbildēt

Ietiektu tev kadreiz aizcelot uz laukiem, tikai neapmaldiesemotion

0 0 atbildēt
Tu laukos nemaz nēsi bijis es esmu papusei pilsētniece bet laukos neviens neslauka pakaļu ar latvāni un nestaigā desas ietērpā!
0 0 atbildēt

Tu ALNI izskatās laukos neesi bijis.! Es labāk dzīvoju savā lauku mājā, kur ir svaigs gaiss, daudz vietas, nekā Tu dzīvo savā mazajā piepirstajā pilsētas dzīvoklītī ar toletes podu pie vannas. Ieeju pirtī kad vēlos, nemaksājot par karsto ūdeni(kā tas ir Tev) Par ūdeni vispār nemaksājot(tikai tik cik sūknis elektrību nodedzina) miljons mīnusi par šo rakstu!!!! 

0 0 atbildēt

Vismaz laukos vēl var dabūt saldējumu " Gaiziņš " ! emotion

0 0 atbildēt

Kas bļe tā par hunju!emotion

0 0 atbildēt

Es laukos , svaigā gaisā esmu uzaugusi , un nenožēloju ne minūti kuru tur pavadīju . Mazā ciematā , kur visi ir savējie , visi tevi pieskata , dzīve tur bija viennozīmīgi labāka. Protams ,ka pilsētai arī ir savas priekšrocības , bet liekas ,ka tu nemaz neesi īstus laukus redzējis .

0 0 atbildēt
Lohs lohs,es domāju,ka cilvēki neizaug par lohiem,bet laikam kļūdījos
0 0 atbildēt

Man tāda sajūta, ka pēc šī raksta salīdzinājumiem, sanāk, ka es dzīvoju pilsētā, kautvai es patiesība dzīvoju laukos. Varbūt vnk. autors apraksta savu māju laukos, un viņa paradumus, bet es tā noteikti nedzīvoju!

0 0 atbildēt

no saavas pieredzes par laukiem?

0 0 atbildēt
Tu vispār laukos Es kādreiz bijusi?
1 2 atbildēt

ķer plusu, sen nebiju tā smējies :D:D

0 3 atbildēt
« 1  2  3  4 »