local-stats-pixel fb-conv-api

Petīcija PRET mazakuce!163

1362 43

PACEĻU VĒLREIZ ŠO RAKSTU, ES NESAPROTU, KĀDS KAUT KO TAISĀS DARĪT, VAI NĒ?

Es joprojām nespēju saprast, kāpēc viņa/Arvīds/viņš vēl nav banota.

Te būs 20 iemesli!

Ja nesaskatat komentārus/bildi, uzspiežat uz bildes!

P.S. TU man vari seko Twitterī!

« 1  2  3 »
1362 43 163 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 163

0/2000

bļe es jau domāju wtf, es tač neko tik stulbu nerakstītu.

1 0 atbildēt

nu man jau tā īsti netraucē vnk šoks par to, ka tiešām nesaprotu priekš kam tas ir vajadzīgs?! - izlikties par par tik stulbu un debīlu cilveku, kurš vnk uz visu "balts" teiks "melns"?!.. Ja tomēr šis cilvēks tiešām raksta visu ko patiesībā domā, tad es vēl vairāk nesaprotu, kur tādi slimi izdzimteņi rodas.

1 0 atbildēt

a ja kas man piekaast - es ir spokos 2x nedella .   bet  vaards Arviids man tokam riebas. tas takaa UFO no singlaemotion

1 0 atbildēt

ar pipeli pa seju un sturi apdomaties emotion

1 0 atbildēt

cilvecins kas gribeju lai visi pievers uzmaniibu tu uztaisiji rakstu - tagad vins/a ir pilniba laimiigs.. to tik ari gaidija kad kads saks par to stresot. domaju ka jacky nav mulkis zinas kura bridi sodit ta pamatiigi ;)

2 1 atbildēt

Nu gan viņa ir palaidne. Un kas viņu baroja, ka šitā lamājas? Laikam, ka šī persona ir galīga nelīdzsvarots cilvēks. Ka es šo izlasīju, gribu secināt, ka viņai ir vajadzīgi ārstu palīdzība, un vēl + slima garīga. Nu par bērniem, ka viņa aprunāja. Nu man ir kauns par viņu. Viņa tak pati bija bērns, un nebija labāks. Un par pilsētām, noliekt Latviju. Viņai par šo ir jākaunās. Un vēl kas, nebarojiet viņu. 

1 0 atbildēt

Gribi lai kaut ko dara, atrodi kādu noteikumu pārkāpumu, labākajā gadījumā vairākus, un tad droši profils tiks dzēsts. Tas ir vislabākais veids kā iznīcināt vēzi, kas iemājojis spokos. 

Ja nespēj atrast noteikumu pārkāpumu, tad pacenties pameklēt kārtīgi, ja nemaldos, tad noteikumos ir kaut kas par LR likumiem arī, pacenties pārskatīt, un izmantot kādu caurumu likumos, lai profils tiktu banots. Tas ir labākais veids kā iznīcināt briesmoni.

Labākā lieta ko var izmantot ir 2.3 noteikums, kas aizliedz aizskart personas godu un cieņu... Atrodi caurumu noteikumos, un izmanto to.

1 0 atbildēt

Da labi tāpat neviens TAM nepievērš uzmanību

1 0 atbildēt

mazakuce norm trollis...

1 0 atbildēt

Mani neskar mazakuce, vienkārši necenšos iedziļināties tajā, ko viņā komentē, kā to dara, un vispār kas ar viņu/u.tml .. Protams, palasot, nav diezko gudri u.t.t, bet pēc pāris pirmajiem starpkontaktiem ar šamējo, es sāku neuztvert to visu nopietni.. Lai takš bērns spēlējas emotion , varbūt no citiem rakstiem smeļoties informāciju, šī ir "bagātnieku bērns", kam draugu nav, tamdēļ visa sliktā pasaule, tostarp spoki.lv portāls, tagad jānomelno.. tākā, Chill Out People emotion

1 0 atbildēt

Aen bij laiks.. Kamdēļ ļaut kut kādam retārdam porķīt visus rakstus..

1 0 atbildēt

WTF????

niks vien ir 100% veerts! :P

1 0 atbildēt

Man pilnīgi vienalga vai viņa/viņš ir banots, tāpat nepievēršu nekādu uzmanību. :)

1 0 atbildēt

ES BANUS NE-LI-KŠ-U!!!! KAM MINUSUS LIKSHU!!!???? tam pedofilam/lei ir jabut sheit,citadi nebus shausmas par to kad tadi cilveki it e

1 0 atbildēt

mazakuce - get a life

1 0 atbildēt

Viņš/Viņa tagad sēž savā pagrabā un rēc par komentāriem, gaidot brīdi kad atkal varēs troļļoties,

1 0 atbildēt

eu eu te gadījumā nesākās tāpati opera, kas ar pingvīnu mīļotāju  ? :D

1 0 atbildēt

Un vispar kapēc gan viņu vajadzētu banot, es domāku ka Mazā Kuce ļoti labs apgriestās psiholoģijas paraugs emotion Pie tam ko gan es iesākšu bez viņas galerijām emotion

2 1 atbildēt

nu nu cilveeki.....laipni luugti internetaa, tagad meegjinaasiet nolinchot katru trolli? jo vairaak uzvelkaties, jo lielaaks priecinjsh trollim!

1 0 atbildēt

yes yes to pikriitu :D 

mazajai kucej jaapazuud. man pat bail palika. ja vins ir calis tad noteikti pedo :D 

1 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »