local-stats-pixel fb-conv-api

Pasaule vs Latvija (Līdzības) - Papildināts78

1328 9

Šis nebūs kārtējais salīdzinājums, bet līdzības, kas raksturīgas Latvijai un Pasaulei (apzinoties, to, kas mums kopīgs arhitektūrā, dabā u.c. lietās)

World vs Latvia (Enjoy similarities)

« 1  2  3 »
1328 9 78 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 78

0/2000

6. close enough emotion

1 0 atbildēt

Daugavpilī ir jauni tramvaji nu vismaz viens vai divi ir jauni! :D 

0 0 atbildēt
Pēdējais :D :D
0 0 atbildēt

15. Un 16. Vislabākie :D

0 0 atbildēt

Kāpēc piekrīti? :}

0 0 atbildēt

afigel, štoļi? šķiet, ka tev ar lasīšanu ir problēmas doičen švaine.

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

5. bilde - Tā ir Latvijas Universitāte emotion  

0 0 atbildēt
Diezgan līdzīgi
0 0 atbildēt

Nav jau jābūt ...........,  vienkārši rakstot- mums skaisti, mums labāk. Nu ne tuvu tā. Tā pati Rīga,  ceļi visur slikti, vai ļoti slikti, ēkas tik daudzas ļoti šausmīgā izskatā. Vienīgā vieta galvas pilsētā pa kuru nav kauns- VECRĪGA. Citas Latvijas pilsētas ir labāk sakārtotas, gan ceļi, gan ēkas. Kaut gan viņām ir n-tās reizes mazāks budžets iedalīts no europas, un pilsētas budžets ir niecīgs salīdzinoši ar Rīgas.

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Starp citu fakts par 06. Sanktpēterburgas pils, Jelgavas un Rundāles pilis ir būvētas tā, lai varētu vienu iekš otras satilpināt, kā matrošku. Proti Sanktpeterburgas pils pagalmā ietilpst Jelgavas pils un Jelgavas pils pagalmā ietilpst Rundāles. Cik jauki, ka divas no šīm pilīm ir mūsu valstī.
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👏

0 0 atbildēt

tas tikai pierāda to, ka

latvija māk špikot, jo daudzās bildēs Latvijas būves ir radušās tikai pēc pārējām emotion nu bet skaisti Latvieši tūlīt uzbliezīs kādu debesskrāpi tik augstu kā everests un tad visi varēs brīnīties emotion

0 1 atbildēt

Te daži izteicās,ka piemetīs biļetei lai braucot prom uz nožēlojamo Angliju, ES ESMU AR MIERU doties uz to noželojamo Angliju!!! p.s. Pēdējā bilde ir ļoti precīza.

1 2 atbildēt

Uj kadi te visi komentaros ir patrioti,esmu gandriz 100 % parliecinats,ka jus tikai komentaros makat runat,bet ikdiena tadi paši noželojami vien esat.

1 2 atbildēt

Pēdējais

0 1 atbildēt
« 1  2  3  4 »