local-stats-pixel fb-conv-api

Nedaudz interesantu faktu... :)28

232 3
Reklāma
Reklāma
Reklāma
232 3 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 28

0/2000

Kas tās par muļķībām??? 4. Venēra ir vienīgā planēta saules sistēmā, kas griežas pulksteņrādītāja virzienā, nevis kā tu saki - pretēji pulskteņrādītāja virzienam! 6. Ko tu tur murgo?! emotion zemes garoza ir ~ 40km bieza un visi kalni, jeb ieži, augsne utt skaitās kā zemes garoza!!! Everests un Mauna Kea = zemes garoza! 13. varavīksnei skaitot krāsas var sanākt 6, jo ir pieņemts, ka varavīksnē ir gan gaiši zila, gan tumši zila krāsa, jeb vienkārši zila. tur arī pazūd tā 7. krāsa apkopojot gaiši zilo un tumši zilo vienā.

0 0 atbildēt

2. tas ir taaaaaads apsurds ! Pari antarktīdai nedrīkst lidod citu iemeslu dēļ. Jautājums - Kāds ledus ir antarktīdā? no saldūdens vai sālsūdens?!? Naane - runājot par 4. jautājumu nezinu kapēc... spriežot pēc lielā spradziena teorijas visām planētām ir jagriežas vienā virzienā, bet taa nenotiek ! divaini pareiz ? MILJARDU gadu laikā, venērai vajadzēja iegūt kinētiku, un sākt griezties attiecībā pret saules gravitāciju.

0 0 atbildēt

++ Bet kā jau zināms, man patīk par šo to uzdot jautājumus, cerot saņemt izsmeļošas atbildes vai vienkārši pakomentēt :) 1. Biju tikai dzirdējis, bet papētīju sīkāk - diezgan interesanti :) 2. stulbie pingvīni  :D :D 4. a kāpēc? :/ 7. Bet ir jau vairākas tās orbītas, tā kā tie laiki jau atšķiras ;) 12. Tas ir vispārīgi - par visām čūskām? 13. Manuprāt 7 pamatkrāsas, bet starp tām daudz citu ( varētu arī būt 3 krāsas, ne? ^.^  )

0 0 atbildēt

atbildot uz anonononīms komentāru " Ko nozīmē augstums no zemes garozas? Vai tas ... " man liekas ka tas ir domāts no zemes garozas apakšas kur ir mantija(lava)

0 0 atbildēt

Par pingvīniem +

0 0 atbildēt

Nedaudz valoda jāuzlabo ;)

0 0 atbildēt
exe avatarsexe

atbildot uz maria komentāru " Tu to visu pats izgudroji..?? " Protams,ka nē ;) Gribot,ko tādu nemācētu izdomāt..  

0 0 atbildēt

labinieks.emotion

bet,  8.sarkanrīklītes mazulis pa dienu noēd līdz pat 3,5 m slieku.                                                                                              wth, 3,5 metrus slieku? :O

0 0 atbildēt