local-stats-pixel fb-conv-api

"Nāves zoodārzs"46

315 1

Tā sauc so drausmīgu vietu, kas atrodas Indonēzija. Dzīvnieiem, kuri tur tiek, sākas ne dzīve, bet īstais murgs. Zoodārza saimniekiem ir tik tālu nospļauties, ka viņi dzīviekus nebaro. Katru mēnesi nedabīgā nāvē mirstvairāk nekā 25 dzīvnieki. Ieeja tur maksā 1 eiro, bet vispār nevar saprast, kā tur vispār var būt apmeklētaji, un kāpēc nekas netiek darīts, lai izbeigt šo dzīvnieku mocības.

315 1 46 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 46

0/2000

Ārprāts...emotion

1 0 atbildēt

Vispār dīvaini dzīvnieki pagadījušies. Pat suņi ilgu laiku neēduši cenšas saplosīt un apēst katru cilvēku, kas parādās tuvumā. Vēl ilgāku laiku neēduši suņi aprij cits citu. 

0 0 atbildēt

Vīns ar tīģeru kaulu pulveri Ķīnā maksā 200 zaļos un ir iecienīts viņu specifiskajā tautas medicīnā. Dzīvnieku nogalināšana, lai iegūtu ķīniešu tautas medicīnas brīnumus, Ķīnā ir aizliegta. Un Ķīnā likumus ņem nopietni. Bet, ja dzīvnieks ir miris dabiskā nāvē, tad drīkst. Bada nāve= dabiska nāve, badā nomērdēto dzīvnieku mirstīgās atliekas tiek ar lielu peļņu eksportētas uz Ķīnu, un peļņa ir tāda, ka pietiek naudiņas lai korumpētu visus iespējamos indonēziešu ierēdņus. 

0 0 atbildēt

Es tikai nesaprotu, tie apmeklētāji, kas tur iet, vispār redz, kas tur notiek? Kāpēc tāda iestāde pastāv? Tādus vajag sodīt, tie dzīvnieciņi nav vainīgi, ka pret viņiem šādi jāizturas. Riebums pret tādiem cilvēkiem, tas ir nežēlīgi. Viņus vajag kārtīgi sodīt!

0 0 atbildēt

Ja es nekļūdos 4.bildē ir tā saucamais baltais tīģeris, kas tā jau ir ļoti reti sastopami... Ja pareizām iestādēm ziņot, tas var būt vairāk nekā nopietni.

0 0 atbildēt

    Ja tur tāda nabadzība,kāda velna pēc tad tur ir vajadzīgs zoodārzs?Un kāda jēga no tāda ,ja tur ir pussprāguši lopiņi?Domāju tev pašam vajag padomāt!

0 0 atbildēt
Apsist tod cilvēkus! Nosist!
0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt
😪
0 0 atbildēt

Kā var tik ļoti nežēlīgi izturēties ? 

0 1 atbildēt
Sorry par pirmo miiinusu emotion Raksts labs bet kaut ka bildes nepatika emotion pārāk skarbi emotion
0 6 atbildēt