local-stats-pixel fb-conv-api

Nākotnes Ritenis33

216 8

Noteikt tādu būs jānopērk :)

216 8 33 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 33

0/2000

Hmmm... Ja ir pietiekami izturīgs riteņu rāmis, tā lai nav nepieciešami spieķi, tad būtu interesanti. Kaut gan, stipri šaubos, vai tas strādātu, jo zobratu sistēmas nekādas, šādā veidā jāuzmin kādas 20 reizes, lai 1x apgrieztu ratu... Vajag otrādi, lai tas strādātu.

0 0 atbildēt

Kaa ar veco labo triku ar pumpiiti prieksheejaa ritenii....?

0 0 atbildēt

Tie pedāļi smukumam ir?

0 0 atbildēt

Njā. Kas zin kā būtu ar tādu pa Biķernieku mežu līkumu izmest...

0 0 atbildēt

Eirenpreiss labāks...

Vienīgais, ka ar šito bezspieķu tehnoloģiju mazāka iespēja savu gaišo mutesrotu paretināt!!!

0 0 atbildēt

emotion 

0 0 atbildēt

Kakakakakakakakakakakakakakā.

3 3 atbildēt

izskatās ļoti skaisti , bet konstrukcija nekam neder priekšējais ritenis salieksies un noplīsīs pirmajās 4 minūtēs, ar aizmugurējo tas pats stāsts . Bet viss pārējais gan ti normāli

0 3 atbildēt

pizdu taadu

0 3 atbildēt

mjaa .. bet sakas vecais stasts par to ka bus neizturi s.. ta pat ka toreiz ka dbij aielikts lidzigs koncepts bmx ritenim ..

tatad .. visi dirseji tik dirs bet nekad nedoma ar galvu .. nu tur tak var jebkadu materialu ielikt ka neplisis .. visu ko jaunu tak izgudro .. personmigi ari domaju ka izturig ipasi nebus bet .. tak pasaule attistas ... un es labak palieku pie klasiskajiem mtb .. ar tiem var braukt kur grib .. a ja ja ar sadu sjosejas riteni kads brauks pa kalniem 100 % saplisis lai kads materials butu .. jo noteikti bus domats sosejai tikai sis ritenis ..

0 4 atbildēt