dīvaini ēdieni. bet rakstiņš labs - plusu esi nopelnījis
3 gadus nodziivoju Norveegijaa - par paartiku nevareeju suudzeeties - bija laba... Tagad 2 ar pus gadus esmu Anglijaa un tikai tagad saaku taa iisti pierast pie shiis paartikas. Vieniigais iemesls kaapeec briivdienaas braucu uz Latviju ir lai kaartiigi vareetu paeest, jo mans tuveejais latvieshu veikals (konkreeti Manchesteraa) nespeej aizstaat Latvijas produktu sortimentu.
Lietuviesiem arii ir liidziigs tradicionalais ediens tikai saucas savaadaak- cepeliini
kad es biju norvēģijā man tas siers garšoja pēc gotiņām bet man viņš nepatika
pārāk salds bet pārējai ģimenei , respektīvi, omei garšoja
:D pats biju nesen aizceļojis uz Igaunīju Tartā tur vienkārši līdzīgi kā Rīgā star fm,tv 3,rimi,maxima u.t.t tikai atšķirīgs nauda eiro un valoda.
Pa rupmaizi un saldsskābā, tā pārsvarā ir tikai Baltijas valstīs un ārzemēs tas kkas neredzēts, pats zinu, ka Anglijā ir veikaliņš, kur rupmaizi un saldsskāb maizi var nopirk un tur viņiem to izpērk milzīgos daudzumos, jo Angļi ko tādu ēd pirmo reizi dzīvē un protams viņiem arī tā ļoti garšo...
Es to sieru esmu ēdusi man garšoja pēc karameles apbērtas ar sāli
Bet raksts labs dodu tev +
Man Brunost vēl majās stāv, bračka no Norges atveda. var ēst viņu arī ar zapti virsū, tad būs tīri ok.
+