local-stats-pixel fb-conv-api

Mani darbi!!!118

576 0

Šodien taisot rakstu par manām rotallietām sapratu ka man mājās ir pāris lietas, kuras varētu jums parādīt, tad nu es tagad sākšu ar saviem kokapstrādes darbiem.

Nu tā aktivi ar to sāku nodarboties kkur 5tajā klasē. kopš tā laika līdz pat 12 klasei esmu pārstāvējis skolu olimpiādes rajonā un valstī. rajonā pirmās vietas, bet valstī divas reizes 4. :( mājāš darbu nav daudz...lielākā daļa uzdāvināti radiem, tiek aktivi lietoti, vai arī atstāti darbmācības skolotājam kā paraugam citiem skolēniem. Starp citu man bija ļoti labs skolotājs, latvijas daiļamatniecības meistars virpošanā J.Bensons, jeb kā skolā saucām Benis :) virpot es gan kārtīgi neiemācijos, deļ viena negadījuma kad gandrīz salauzu roku elkonī pēc tam kka īpaši omulīgi virpojot nejutos :)

Izskatās, ka neviens nevar uzzminēt kā es izveidoju to ornamentu 7.bildē. Tad nu tā es ņēmu metāla tapu pāris milimetru platumā un garumā un visu ornamentu pa līniju sasitu iekšā pāris milimetru dziļumā, pēc tam kad visi raksti bija sasisti es novirpoju visu pamatni līdz iesistajai vietai, tā lai neskartu sasisto koka šķiedras sablīvējumu. Pēc tam es pamatni iemērcu ūdenī, koks uzbrieda, bet sablīvējums vēl jo vairāk, jo bija vairāk koka šķiedras kam uzbriest, līdz ar to tas pacēlās virs pārējās virsmas. es šo metodi izmantoju lai iespaidotu olimpiādes izstādes darbu vērtētājus, bet viņi neiedziļinājās tādā sīkumā kā ornaments. Šādu ornamentu veidoju pirmoreiz tāpēc necik kruti neizskatās. Nu bet viltīgi vai ne :)

Reklāma
Reklāma
Reklāma
576 0 118 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 118

0/2000

3. Tieši tādu pašu vajadzēja pamatskolā darbmācībā taisīt, es gan viņu izčakarēju, bet sveci likt tur var :D

0 0 atbildēt

Malacis. emotion  emotion]

Patika. :)

0 0 atbildēt

forši (:

0 0 atbildēt

7. Ir tā,: bija reiz viens koks, un kokā izgrieza ornamentus...

Pareizi?emotion

0 0 atbildēt

7. ar krāniņu taisīts?

0 0 atbildēt

Mans tētis ir mājturības skolotājs.. viņam patiktu novērtēt =D

bet no mana skatījums.. diezgan feini darbiņi.. =]

0 0 atbildēt

malacis, tā tik turpināt :)

0 0 atbildēt

Nau ko teikt.... Malacis :)

0 0 atbildēt

Tie ornamenti varētu būt apdedzināts māls, vismaz agrāk tā esot taisījuši apjomīgus izcilņus uz koka...  emotion

0 0 atbildēt

Emm skatoties kad jau no 5.klases ar šo nodarbojies biju gaidījis kko labāku!  jo tā kā pats ar šo lietu sāku nodarboties no 8 klases!! mani kāpumi pa 3 gadiem ir lielāki!! un tomēr centies esi un kāpumi ir redzami tā turpināt.. :)

0 1 atbildēt

+ Tā rēta iespaidīga. :D Visi darbi ideāli nostrādāti. !!

0 12 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »