local-stats-pixel fb-conv-api

Manas bildes - Steel Wool13

201 0

Čau, Spoki! Bildēju jau apmēram 5 gadus, un pa šo laiku ir sanācis labi iepazīties gan ar fotografēšanas māksliniecisko, gan praktisko pusi. Viena no manām iecienītākajām fotografēšanas metodēm ir bildēšana ilgajās ekspozīcijās ar tērauda vilnu - Steel wool, kas rada lielu daudzumu dzirksteles un gala rezultātā sagādā ļoti māksliniecisku efektu.

Nākošajā rakstā vairāk pastāstīšu par to, kā pašam bildēt ar Steel Wool, bet šoreiz labākie momenti, + īsumā par pamatprincipiem.

Bildēšana notiek ar statīvu, RAWā un tiek veikta arī neliela pēcapstrāde ar Lightroom. Jābildē tumsā - naktī vai tumšā telpā un ieteicams līdzi ņemt ugunsdzēšamo aparātu, jo dzirksteles lido pamatīgi.

Raksta bildes uzņemtas Liepājā, Karostas cietokšņos, Rīgā un Turaidas Gūtmaņalā. Nācās pamatīgi samazināt bilžu izmēru un kvalitāti, lai varētu ievietot spokos. Oriģinālās kvalitātes bildes var apskatīt avotā Fotovisia.wordpress.

Šeit links uz labāko bilžu asorti: http://spoki.tvnet.lv/foto-izlases/Manas-bildes-best-of/736558

Enjoy!

201 0 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Wow, kā šito var dabūt gatavu?emotion

Lūk tēma nākamajam rakstam.

1 0 atbildēt
emotion
1 0 atbildēt
Wow... Smukiii. ❤👽🎉
1 0 atbildēt

Interesantas. emotion

1 0 atbildēt

10 un 8 lieliskas. emotion

1 0 atbildēt

Interesanti.. Kaut kad varētu pamēģināt.. Iesaku šitās bildes nemaz neskatīties, bet gan linkā, kas tika iedots, jo šeit kvalitāte ir absolūti briesmīga, ar oriģināliem salīdzināt nevar.. Ekspozīcija, diafragma, ISO?  

1 0 atbildēt

? tu ko pīpē, autor?

1 1 atbildēt
Aha kautkur no interneta paņēmi
1 1 atbildēt

4, teleports emotion

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt