local-stats-pixel fb-conv-api

Manas bildes / best of.10

268 0

Čau, Spoki, lai veiksmīgs Jaunais 2015!

Šo gadu nolēmu uzsākt ar jaunu rakstu ar savām labākajām bildēm. Bildēju apmēram 4 gadus, gadās piestrādāt kāzās, vecmeitu ballītēs, veidot pasūtījuma darbus u.c. Vairākas no bildēm ir piedalījušās konkursos un bijušas izstādēs, t. sk. National Geographic konkursā, Saeimas vestibila izstādē, TeleTrade kalendārā 2013, raidījumā LTV1, Latvijas Universitātes konkursā, draugiem.lv titulbildē u.c.

Šajā rakstā ir nedaudz no visa, bet laika gaitā pievienošu atsevišķus "tutorial" rakstus par Pinhole fotogrāfiju, Infrasarkano foto, Steel wool, Time lapse, ilgo ekspozīciju, Bokeh, HDR, par DSLR kameras iestatījumiem u.c.

Ceru, ka patiks! Ja būs labas atsauksmes, kā nākamo izveidošu rakstu par bildēšanu ar dažādām kastēm - koferiem, kurpju kastēm, Pringles čipsu bundžām, minibusiņiem utt., idejas vēsturi, principu un kā to izdarīt pašiem.

Enjoy!

Reklāma
Reklāma
Reklāma
« 1  2  3 »
268 0 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 10

0/2000

Steel wool bildēs ir tāds haotiskums, vnk interesants efekts sanāk. Ar pārlieku hdr, tik 15., 16., 18., 21. bildi sabojāji, jo tas hdr visas mid-range krāsas apēd, tā vietā paliek melna pļeka, hdr ir ļoti labs, ja viņu izmanto ar mēru. 2., 5., 6., 12. tādas tīras, acij patīkamas, Super !  5. vislabākā manuprāt emotion

3 0 atbildēt

būtu forši ja izstāstītu uzfilmētu pamācību kā tu tās steel wool bildes taisi emotion

3 0 atbildēt
Prieks skatīties uz tiešām profesionālām un skaistām bildēm. emotion
2 0 atbildēt
Labais Reini!
1 0 atbildēt

Tiešām labas! emotion

1 0 atbildēt

Skatījos un brīnījos. Tiešām ļoti skaistas bildes. Tā turpināt! 

1 0 atbildēt

tiiiiiiik skaistas emotion

1 0 atbildēt

Malacis, skaisti, tā turpini! emotion)

1 0 atbildēt