local-stats-pixel fb-conv-api

Ko bērniem dod ēst Latvijas skolās139

463 5

Ko dod Latviešu bērniem Latvijas skolās. Lielākai daļai no mums šie ēdieni nav nekas jauns, bet tomēr gribējās ielikt kādu rakstu par Latviešu skolas ēdnīcas brīnumiem. (Par ASV skolas ēdieniem info var atrast te: http://tspoki.tvnet.lv/foto-izlases/Ko-berniem-dod-est-ASV-skolas/701055

463 5 139 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 139

0/2000

Es nekad neēdu skolas ēdnīcā...vai nu no mājām kas tika paņemts vai uz blakus veikalu aiziets... tā smaka ēdnīcā jau vien radīja šķibinošu dūšu

1 1 atbildēt

Ja tā padomā, tad manā vecajā skolā (R.100.VSK) Nemaz nebija TIK slikti. Man agrāk ļoti garšoja viltotie kāpostu tīteņi.. Tie tur bija garšīgi. :D 

Toties trauma no soļankas gan paliks uz visu dzīvi.. emotion

0 0 atbildēt

jā kātad mus skolā ēdiens savādāk izskatās un mums neko tādu nedod ēst

0 0 atbildēt
Man vienīgais tas likās Mmmm... (izņemot griķus un makaronus)? :)
0 0 atbildēt

Ja jums tas ēdiens nepatīk, ko tad ēdat? Varat neko nemaksāt un neēst arī... šausmas! Necieņa pret ēdienu :p

0 0 atbildēt
84.vsk?
0 0 atbildēt

cik atceros(tas bija sen sen sen- mhm kadus gadus 15it atpakal) man riebaas skolas ediens tapec parasti neko needu emotion vinsh bija pretigaks par pretigu, tikai tejeu iedzeru un viss, prom nah*.

Gimanzijaa turpinajas tas pats, pilnigi boikoteju psudienas, pat uz ednicas pusi negaju.

turklat ednicas atradaas piesmakushos pagrabos...

0 0 atbildēt

kurā skolā tas bija?

jo no savas pamatskolas atceros,ka makaroni ar gaļu bija diezgan vāji.arī ar griķiem bija kā bij.un vēl aknu mērce vienmēr bija suhārs.bet tā kopumā bij ok.vairs neatceros,kas man no tā laika vislabāk patika,oi nē-5dienās bija vārītie kartupeļi ar piedevām,kā nu kuro reizi.tie gan bij ok,ja vien klāt nenāca aknu mērce.un zupas pārsvarā bija ok.un saldie ēdieni klasiski un feini.bija kaut kas no saldajiem,kas nepatika,bet to ar vairs neatceros.zinu,ka vienreiz vienā saldajā man trāpijās stikli no burkas,bet reizi 9gados jau var arī pavārītes kļūdīties un tajos laikos neviens par sīkumiem uzreiz neskrēja tiesāties.

teķī gan galīgi vairs nebija par ko sūdzēties,jo tad bij neiedomājami plaša izvēle-vai nu veikals,vai skolas kafeinīca/ēdnīca un tad no šīs izvēles,sekoja nākamās.

ja veikals,tad siera bagete un alus.

ja ēdnīca,tad izvēles par daudz lai uzskaitītu.

0 0 atbildēt

Šī ir Rīgas klasiskā ģimnāzija?

0 0 atbildēt
Mums zupas nedeva :(
0 0 atbildēt

Es labāk gribu Amerikas ēdienus

14 14 atbildēt

Katru nedelu viens un tas pats. Bet tas jau ir visur. Mana skola klasesbiedram biezi mati bija ediena. Bet man nav, vismaz es neesmu pamanijis emotion Bet nu mati kada ediena nav ipasi kruti.

0 0 atbildēt

Nja par gaumem un pavara prasmem nevar strideties...

Bet es no skolas laikiem, savu Bilskas pamatskolas virtuvi varu atcereties tik ar to labako...Musu pavarite bij vienkarsa izcila...

0 0 atbildēt

Vizmas :DD 

0 0 atbildēt

Kur lazanja, aukstā zupa, pildītās gaļas pankūkas, vistas un cūkgaļas karbonāde, kellogs, plovs un vēl neskaitāmi gardumi?

Par savu skolas ēdienu  nevaru sūdzēties - lēti, garšīgi un samērā daudzveidīgi :))

0 0 atbildēt

Biju ēdnīcā Vācijā un neteiktu, ka tur baro labāk. Porcijas jau nu ir baigi lielās, bet viss garšo ļoti mākslīgi. Manā skolā gatavo ļoti garšīgi, nav kur piekasīties tā īsti. Vienīgi kotletes, tās gan garšo drausmīgi, bet var jau arī ņemt ko citu, ja nepatīk.

0 0 atbildēt

Manā skolā viss ir PERFECTOemotion kompleksās pusdienas gan nav labākās, bet ja pēc izvēles tad pat ļoti garšīgiemotion

0 0 atbildēt

man skolaa taada izveele nebija, pat vairaki edieni nekad nebija, dazkaart eediens bija auksts bet garsas zinjaa nevareeja suudzeeties. kad bija kotletes (tas bija reti), bija sveetku diena, taas bija iipasi gardas :)

0 0 atbildēt

Atceros sen senos laikus, kad vēl mācijos R3V, nezinu gan kā viņu tagad sauc, bet ēdnīcā ēdu tikai pirmās 2 klases, jo man spieda ēst to kas man negaršo, olu kluteņus un putras, vēlprojām riebjas tas ēdiens, un kad dežūrēju ēdnīcā, tad redzēju kā tarakāni pa to ēdnīcu ložņā kas arī tika ievārīti kartupeļos, tad gāju uz skolas kafejnīcu un vēlākās klasēs jau gājām uz netālo beķereju, kas vairs nav. Tagad drošvien ir kvalitatīvāks ēdiens, jo zinu cilvēkus, kas tur palika arī vidusskolā teica, ka ēdnīcai mainjās pavēres un ēdiens bija palicis daudz labāks. Tagad kā tur ir nav ne jausmas. Vidusskolā, līdz ar skolas nomaiņu izvēle bija plašāka, vai nu kafejnīca, kur pats var izvēlēties ko gribi ēst (un ļoti garšīgi), vai blakus maz bomžu veikals, ja mazāk naudas, bet bija arī statoils, lulu pica vai rimi, tad nu kā kuro reizi. :D  Bet tagad skatoties uz šo ēdienkarti izskatās pat ļoti labi, nez, vismaz šķiet labāks piedāvājums nekā ASV skolās. 

0 0 atbildēt
Tā pirmspēdējā bilde ir no Jelgavas vidusskolas?
0 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »