Varbūt esat kādreiz mēģinājuši, varbūt nē. Bet īsumā- ja olu patur etiķī apmēram dienu līdz divām, tā paliek tik mīksta, ka to pat var iestumt, ielikt alus pudelē.
savas olas mēģināji? +
Varbūt esat kādreiz mēģinājuši, varbūt nē. Bet īsumā- ja olu patur etiķī apmēram dienu līdz divām, tā paliek tik mīksta, ka to pat var iestumt, ielikt alus pudelē.
Labs ir, tulīt jāpamēģina
Pēc tam ar draugiem pa sētu mētāsimies ar silikona olām
Raivim Raspopovam bija tamlīdzīgs raksts, bet +++, jo tev gala rezultāts sanāca daudz labāks....
skirstu komentus un domaju, kapec visi uzdod tik debilus jautajumus.
Te pēc komentāriem var spriest, ka kādi 70% ir bērni ap 10 gadiem kam meitenes vēl sveša lieta
Eu, bet lāabs. Jau skatosties gribas vņu paspaidīt. Izskatās pēc kaut kādas želejas or smth. ;DDD
wtf. Kads tur sakars vecumam chali?! Es tikai uzdevu normalu jautajumu! Bet nu acimredzot vairak ka tev man to gadu ir.
Esence tā nevarētu būt, ja neesi nopircis kkur Lietuvā :)
Evv, kpc tad alus pudelē neiestūmi?
CaCO3 + 2CH3COOH = (CH3COO)2Ca + H2O +CO2 (1. att burbulīšii ap olas 1. aizsargapvalku). Ja nedaudz pavārītu, nevajadz'tu gaidīt tik ilgi. Tā kā sākot no 2. olas apvalka, tā sastāvā ir merkaptāni, tad tur notiek visādi citi blakuslīdzsvari.