local-stats-pixel fb-conv-api

Kā mūs māna ražotāji32

567 8

Vakar iegāju "super geto" veikalā, jo bija nepieciešams iegādāties šādus tādus produktus. Lielāko daļu no produktiem jau biju sameklējis, apstājos pie piena produktu stenda un sāku pētīt cenas krējumam, jo krējuma IZSTRĀDĀJUMUS es nepērku. Ieraudzīju 20% krējumu par labu naudiņu, ņēmu divas paciņas, BET zemapziņā kautkas nostrādāja, ka kaut kas nav tā kā vajag. Paņēmu šo krējuma paciņu kuru jau biju ielicis grozā un godīgi sakot man bija nepatīkams pārsteigums. Uz paciņas, vārda KRĒJUMS vietā bija rakstīts KREMS. Tad arī pieleca kas bija ne tā. Šādā veidā ražotāji sākuši marķēt krējuma IZSTRĀDĀJUMU, kuru daudzi nepērk, vis vairāk man vilšanos sagādāja, tas ka šādi šmaucas mūsus pašu ražotāji. Tā ka esiet uzmanīgi un lasiet uzrakstus tam ko pērkat. Man sieva lasīja uzrakstu uz paciņas reizes desmit, bet tā arī nesaprata kas nav tā. Jo mēs lasam rakstīto ne jau pa burtiem, bet lasām to ko esam iedomājušies, ka tam tur ir jābūt.

567 8 32 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://mans telefons
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 32

0/2000

Jaunais krējuma izstrādājuma nosaukums, lai neizklausītos tik draņķīgi un būtu grūtāk atšķirt nevērīgam pircējam.

0 0 atbildēt

Kad kap trolejbusa kuri ir visi vienadi tu neskaties kads vinam Nr ? Vai viekarsi kap un ceri, ka aizvedis tur kur vajag un ja ne tad spokos rakstu uzcep par rigas satiksmi :-) ka vini tevi piecakareja :-)

1 2 atbildēt

spriezot pec tevis tu iepercies pasa letakaja veikala latvija un nav brinums ka nemaki lasit jo par so temu jau ir rakstits visos portalos un radits pa tv kura laikam tev ari nav. Man tiesam tevi zel jo panemi letako produktu letakaja veikala. Razotajs nav pie ta vainigs, ka nemaki lasit, jo latvija izmainijas likumdosana un visus krejuma izstradajumus ka tie tika saukti lidzsim nacas nosaukt cita varda kas neatgadina krejumu lai cilveki nejauktu. Bet diemzel latvijas valdiba nepadomaja par tevi kurs nemak lasit.Starpcitu visos cepumos kukas naskos lielaka dala un domaju visi kuri noperkami tev minetaja veikala ir izgatavoti no augu taukiem. Labu apetiti :-)

5 7 atbildēt