local-stats-pixel fb-conv-api

Kā izskatās 122 tonnas marihuānas51

325 2
325 2 51 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 51

0/2000
Es domaju, ka katram kontrabandistam butu šitads sapnis to savakt sev emotion Ja ne visu tad kaut vienu maisu. Interesanti butu zinat cik maksa viss šitas te?
2 0 atbildēt

tik zheel ka nodedzinaaja! manliekas tur visi stonaa no taa makonja emotion

1 0 atbildēt

kāpēc valstis nelegalizē marihuānu uzliekot tai milzīgu nodokli, iedomājaties tauta kādi ienākumi būtu ja Rīgā nopārdotu visu šito?

1 0 atbildēt

Es pat nezinu, likt mīnusu vai plusu par šo rakstuemotion

1 0 atbildēt
Es gribētu strādāt par šo narkotiku iznīcinātāju un ne jau tādēļ ka es labs cilvēks būtu, bet gan tādēļ ka viņi šīs narkotikas iznīcina dedzinot. emotion emotion
1 0 atbildēt

10. they are so high right now

1 0 atbildēt

labāk sadedzini audi

0 0 atbildēt

Who will smoke all life? ...only cops emotion

0 0 atbildēt

far cry 3

0 0 atbildēt

Nelieši ! emotion

0 0 atbildēt
Normāls ugunskurs emotion
0 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt

Gan jau katrs sev kaut ko paņēma, lai ir ko pēc smaga darba iebliezt.

0 0 atbildēt

Gan jau kadus 100kg paņēma sev.

0 0 atbildēt

Ir vnk tā, tu nespēj atbildēt uz maniem jautājumiem, tādēļ tu sāc ar saviem lauķa uzdirsieniem pērties virsū un saki ka vnk neatbildēsi man. Jau jau tikai īsti autofanāti brauc ar vecām mašīnām, kādēļ neviens no wrc, formulas braucējiem, latvijas top rallija braucējiem, tas pats klarksons utt, kādēļ viņi nebrauc ar tavai līdzīgu mašīnu? Atbildēšu tavā vietā, jo viņi nav tik stulbi un viņiem ir nauda par ko nopirkt kaukto labāku par 83 gada sūda audi, kuru tu vislaik slavē jo tevnekas sakarīgāks neiznāk, un nesauc cilvēkus par bomžiem jo tu pats visticamāk par 300ls menesī nepelni. Ignorē manus komentārus, tādā veidā sapratīšu, ka tu esi par stulbu lai vispār par tādām lietām runātu. Un neko vairāk par primitīvu bleķa gabalu nespēsi salabot

0 0 atbildēt

:D:D Viens no iemesliem, kapēc es nāku šajā portālā ir lai pasmietos par tavu stulbumu :D. Pareizi dara, ļaunās narkotikas iznīcina. Notirgotu cilvēkiem, lai viņi savu dzīvi iznīcina :D!?  Isti nevienu nepazīstu kurš būtu sev dzīvi iznīcinājis uzpīpējot zaļo. Ja tu kādreiz papētītu statistikas, nevis dirstu pa ko tu neko nesajēdz, tad tu varbūt saprastu par ko iet runa, un ka trakākā narkotika ir alkohols. Kautkā neesmu redzējis, ka kads gulētu pie atkritumukastes sapīpājies.  Tu kādreiz savu komentu varētu pamatot ar kādiem pierādījumiem vai skaitļiem vai vienalga kautko.

0 0 atbildēt

:D un tavi komenti, 80 gada mašīnas ir labākās, jaunie telefoni ir sūdi, un nu jau bethovenam ir sūdīga mūzika? Tev vairāk par 6 klasēm vispār ir? Diez kapēc cilvēki maksā lielas naudas lai dzirdētu bethovena skaņdarbus? Viņi arī ir atpalikuši muļķi? UZ skaņdarbiem ar bethovenam līdzīgu mūziku, biļete maksā tikpat cik tavs superaudi!

0 0 atbildēt
Čalis pēdējā bildē pa kreisi ir gatavs.
0 0 atbildēt
Tak mazajam ugunskuram blakus atrodoties noteiktu tada tranca vareja ieet hahahahaha
0 0 atbildēt

baaaaaaaaaaaahahahaha. atkal palags. tāds lūzers emotion

0 0 atbildēt
« 1  2  3 »