local-stats-pixel fb-conv-api

Kā es nometu lieko svaru!!102

1503 18

Mani sauc Aleks.Es esmu no Bukarestes,Rumānija.Esmu 22gadus vecs un 2010.gada februārī izdomāju mainīt savu dzīvi pēc tam,kad atmetu ar roku visiem sporta veidiem un kļuvu par ātrās ēdināšanas un konfekšu atkarīgo.Tādējādi es ātri pieņēmos svarā.Es mēģināju divreiz nomest lieko svaru,bet tas neizdevās,jo liekais svars tikpat ātri atnāca atpakaļ.Taču tagad kopš februāra esmu mainījis savu dzīvi un gribu palīdzēt arī citiem.Es atmetu smēķēšanu,kā bonusā veselīgam dzīves veidam un sāku aktīvi nodarboties ar sportu,ieturēt pareizu ēšanu.Zemāk ir bildes kā viss notikās.2010.gada februārī es svēru 116kg un tagad es sveru 85kg. Šīs bildes ir 2mēnešus vecas.Pēdējās bildes es ielikšu jūlijā,kad būšu izgājis visu notievēšanas kursu.Negribu izskatīties kā kultūrists,bet gribu izskatīties labi.Uz savām rētām tagad atcerēšos cik Mc donalds un pārējie ir veselīgi!

1503 18 102 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 102

0/2000

Prieks iepazīties Aleks! :D

192 1 atbildēt

Ar gribasspēku viss ir panākams emotion

117 2 atbildēt

6. bildē apenes :D

7. raķete :D

Citādi - malacis emotion

84 4 atbildēt

Visu cieņu emotion

48 0 atbildēt

Tas ir labi, ka ārzemnieki iemācās latviešu valodu! Tieši tā, galvenais gribasspeēks! emotion

44 0 atbildēt

Visi tik met nost svaru.. Es piemēram gribētu uzbaroties :D

34 8 atbildēt

It kā apsveicami, bet no otras puses, kā var normāls cilvēks nepamanīt un būt mierā ar to, ka kļūst resns un pats apzinās, ka tas ir savu ēšanas paradumu dēļ. Ja normāli kustās un šad tad pavingro, var mierīgi arī ēst McDonaldā un nekas nebūs. Nesaprotu tos cilvēkus, kas nodarbojas tikai ar galējībām. Pārlieku aizraujas ar dzeršanu, tad atmet. Nopīpējās, tad atmet. Pierijās un tad nomet pa gadu 50kg un staigā ar atkarājušos ādu. To visu var mierīgi darīt ar mēru un nebūs nekādu problēmu.

26 1 atbildēt

Buča no manis! emotion

29 4 atbildēt

uķi puķi malacītis... emotion

15 0 atbildēt

Baigais pacans, pie Ferrari nofočējies emotion

16 4 atbildēt

ļoti forši, kad cilvēkiem ir tāds gribasspēks, BET 7 bildē viņam ir boner :D

12 1 atbildēt

Cits skats uz cilvēku uzreiz. Bet ko darīt tiem, kas pat nekādīgi nevar uzaudzēt masu? Rijot kokteiļus, ēdot pareizi, sabalansēti, ar lielu olbaltumvielu saturu, taču muskuļu masa kā ir tā ir, pat nekustas uz priekšu, ļoti lēni notiek šis process. Ko nu padarīt, esmu dzimis ar šādu ķermeņa tipu - ēd cik gribi, lielāks nepaliec, taču nomest svaru man tas ir tīrais nieks, tāpēc izvairos no krosiem, riteņbraukšanas utt. Bet nu gan jau, ar laiku! emotion

6 0 atbildēt

un tagad visi nodomās- bāc, kaut kas ir jāmaina arī manā dzīvē, un iebāzīs vēl vienu konfekti mutē.. 

6 0 atbildēt

Skatos, ka daudz cepumu tiek doti par rakstiem kur ir notievēšana :D

4 0 atbildēt

cērtams

3 0 atbildēt

čalītim apņēmība

3 0 atbildēt

 tā vēdera āda gan neizskatās visai apetetlīgi.. bet nu nu malacis, malacis čalis, protams!!  ehh, kaut nu man būtu tāds gribasspēks! :)

3 0 atbildēt

Malacisemotion

2 0 atbildēt

super emotion

2 0 atbildēt

nometot svaru pazūd arī padušu spalvas emotion

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »