local-stats-pixel fb-conv-api

Ja nu nāk vēmiens no 9. maija, šis palīdzēs.55

677 15

Nu tā Latvijas okkupācijas diena ir klāt, un krievi steidz to plaši nosvinēt. Bet ko daram mēs Latvieši ? Savā zemē, spridzinam augšā Twitteri ar jokiem. emotion

677 15 55 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 55

0/2000

un ko Tu pasāki ar savu senču  grūti gūto brīvību no NACISTIEM? Aiztinies uz UK, ko Tu tagag gribi apsveikuma kartiņas? Ik pa laikam tgriežas Latvijā šie varoņi, kas jau 15 gadus UK/Īrijā vergo pa turienes minimālo un tad nu nāk pie atziņas, laikam, vajdzēja palikt Latvija, tomēr to skolu pabeigt, arodu vai izglītību iegūt, a tagad nekā ,tie gadi "vieglajā" peļņā ir zem dirsas tāpat kā visa tā lielā peļņa. Valsts tev nekā nedos, ja nekā nespēsi paņemt.

2 0 atbildēt
Dirsā viņiem iebāzt to georga lenti bļ*. ( georga speciali ar mazo)
5 3 atbildēt

LABS!!!!!! + no manis...

2 1 atbildēt

5. Priekš kam stirpinājumu, pietiekami precīzs ka nenošausi ar to garām un trāpīsi kam vajag emotion ar vairāk kā 10k lodēm varēsi nocirst to pieminekli arī... emotion ja vēlies 6. Redz, tā izpaužas valsts (Vācija), kas prot pieņemt zaudējumu un turēties likumam pēc tam...nav tik daudz korumpēto...vai arī tik pat kā neviens korumpētais, jeb okupants augstajos amatos Vācijā...

2 1 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Vismaz labi ka Tu mums tāds inteliģents pagadījies!

1 1 atbildēt
Latvijas minimālā alga nekam neder. Tādai algai ir jābūt par pusslodzes darbu, nevis pilnas, jo ja gribi ko citu bez sūdīgām pusdienām un datora līdz tas saplīsīs, ir jāstrādā vēl kādā darbā līdz veselība saiet pilnīgā pakaļā.
0 0 atbildēt

Es domāju ka tur nav nekā Smieklīga!! Tas ir bēdīgi ka mūsdienu jaunatne apsmej šo dienu jo jūs padomājiet par tiem cilvēkiem kas krita jūsu dēļ lai mēs visi dzīvotu labi kā arī atcerēties tos cilvēkus kas ir bijuši karā un tos kuri vēl ir dzīve joprojām ir dzīvi!! Patiešm tas nav smieklīgi un jūs sākumā uzziniet šīs dienas jēgu!! Un ganjau ka kata 5 cilvēka tētis, vectēvs, vecvectēvs ir bijis karā un kiritis pa tevi vai vēl jo projām ir dzīvs!!Un ja jūs nesaprotat neko tad būtu japajautā savam tēvam, vectēvam kā bija tajā laikā!! Patiešām bēdīgi!!emotion

5 5 atbildēt
9. May, fucking liberation day,busy as fuck.
0 1 atbildēt

Kam vēl šodien piesējās krievi, meklējot kašķi?  emotion  

0 2 atbildēt

Ar ko latvieši ir labāki nēsājot karodziņu pie krūtīm? Jā, tas ir patriotisms, krieviem gluži tāpat, kāpēc gan viņi nevar tos nēsāt? Jā, varbūt latvieši nav tik karstasinīga tauta un nebļaustās tik bieži/traki uz ielām saucot "Latvija", bet krievi ir karstasinīgāka un temperementīgāka tauta, tāpēc viņi tā vienmēr izceļas ar savu "patriotismu" un latvietim tas uzreiz krīt uz nerviem, varbūt nebūsim tik sīksti un pieņemsim krievus tādus, kādus viņi ir? Jo nu, mēs visi paši zinām, ka nu nekad nebūs tā, kā latvietis saka: "ja kaut kas nepatīk - brauc uz savu Krieviju", diemžēl mūsdienās ir vārda un dzīvošanas vietas brīvība, iemācamies pieņemt cilvēkus kādi viņi ir, gluži tāpat kā savu ģimeni vai draugus, krievi ir un būs vienmēr, nav jēgas cīnīties ar uguni pret uguni - gudrākais paklusēs, jo zinot cik krievu tauta temperementīga, tad taisot skandālus ar viņiem, tas nekad nebeidzas labi. 9, maijs jau arī būtu jāatzīmē kā "kara beigas", nevis kā uzvaru, krieviem vienkārši joprojām ir "paģira". Pats esmu latvietis, taču neesmu "ganc" kā krievi saka, es neesmu neviena pusē, nedz latviešu, nedz krievu, jo jau sen Latvijā dzīvoju vien dēļ tā, ka tā ir vieta, kur dzīvot, līdz ko mēs nedzīvosim pasaulē, kā vienā nācījā, bet dzīvosim valstī kā nacisti un patrioti, tad vienmēr būs kari un strīdi un naivais, sīkstais latvietis iekritīs bedrē, un kā jau minēju - es neesmu neviena pusē, nedz Latvijas, nedz Krievijas, esmu par vienotu nāciju pasaulē. Un es nesaprotu priekškam vispār kaut kādi karogi ir jānēsā, vienalga, lai kāds tas būtu. Es neatnācu strīdēties, es neatnācu uzpiest savu viedokli, es atnācu padalīties ar to, es ceru, ka inteliģenti noskaņotie cilvēki mani sapratīs. Atcerēsimies vienu - "Katram sava taisnība" - I. Ziedonis.

Paldies!

7 10 atbildēt

Jauks veids kā pastiprināt nīšanu pret citu tautu un pieliet benzīna jau tā smagām attiecībām...

1 4 atbildēt

Tik drausmīgi stereotipi, ka nožēloju, ka vispār atvēru rakstu.

Bildes, kur salīdzināta Krievija ar Vāciju. Gribas pajautāt - nopietni? Kāds no lielajiem smējējiem ir pabijis Maskavā vai Sanktpēterburgā? Ja ne, tad lai turpina dzīvot stereotipos un uzskatīt, ka visa Krievija ir viena liela ģerevņa, bet visas pārējās pasaules valstis ir tik perfektas, ka nekur nav ne mazāko nekārtību.

Es neaizstāvu tos krievus, kuri pie Uzvaras pieminekļa staigā apkārt ar Krievijas karogiem un PSRS simboliku, taču visādā citādā ziņā, kamēr nenotiek mūžsenais konflikts "latvieši vs. krievi" man ir pilnīgi vienalga ko kurš un kad svin. Tā it kā latvieši paši nenodzertos alus festivālos, nečurātu uz māju sienām, viens otram nedotu pa muti vai pēc saviem Positivus'iem neatstātu aiz sevis tādu miskasti, ka pēc tam teritorija jāvāc nedēļu.

Pati esmu latviete, mīlu savu valsti un neciešu cilvēkus, kuri cenšas kurināt naidu, taču ar nožēlu secinu, ka par spīti notikušajam 9.maija pasākumam, internetā kopš konkrētā notikuma esmu redzējusi pretīgas, naidu kurinošas bildes tieši no latviešiem, nevis krieviem. Bet ne velti saka, ka latvietim saldajā ēdienā ir otrs latvietis un, protams, citas tautas arī tai skaitā.

5 15 atbildēt