local-stats-pixel fb-conv-api

Debīlā krievu jaunatne57

216 13

emotion

« 1  2  3 »
216 13 57 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 57

0/2000

un vai jus zinat kapec vini ir tik debili,becous vini ir krievi un dzivo ar usakova smadzenem ko vecaki ir ielejusi,diemzel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 0 atbildēt

22. bomba xd

0 0 atbildēt

Tirliņi

0 0 atbildēt

Lielākais paradokss ir tajā, ka neonacisms nav iesakņojies Vācijā, lielākā daļa etnisko vāciešu (nevis imigranti) kaunās no savas vēstures, kaut gan veltīgi. Nākamajām paaudzēm nav jāmaksā nekādas kara reparācijas, kādas pieprasīs ebreji vēl 100 gadu. Bet paradokss ir tajā,ka tieši Krievija ir izslavēta ar nacionālismu un rasismu, kaut gan Hitlers slāvus taču uzksatīja par otro šķiru. Šodien, spriežot pēc situācijas Krievijā ar imigrāciju, nav jābrīnās, kādēļ pat mazi bērni nīst iebraucējus. Tas liek viņiem meklēt kaut kādu stūrakmeni vēsturē/ ideoloģijā.

0 0 atbildēt

Klausies, knēveli, iemācies vārda "debīls" nozīmi un tad to lieto!

0 0 atbildēt

Uhh kā man pēkšņi sagribējās padauzīt sejas.

1 1 atbildēt

Ākstu bars un nekas vairāk. Vien jāatzīmē, ka tādi ir daudz kur.Ja labi gribētos, atrast tādus varētu arī Latvijā, ASV utml. Un kā te viens teica, ka par to, ka šeit Latvijā runā taisnību un nekas par to nevienam nav - lai aiziet uz kādu nopietnu valsts iestādi pastāstīt par saviem politiskajiem uzskatiem, gribēšu redzēt kurā Tvaika mājā tiks nozīmēts nosūtījums un tas ir labākajā gadījumā.

0 0 atbildēt

5. kreisais krasts?

0 0 atbildēt
Atdarina tos, pret kuriem tik nesenā pagātnē cīnījušies. Debīlisma augstākā pakāpe. :D P.s. Neprecīzs virsraksts - kā zināms, arī šīs jaunatnes iepriekšējā paaudze bija un ir joprojām debīla, ar pļutinu vadībā (kā jau spilgtākajam eksemplāram pienākās...). :)
0 0 atbildēt
Te nu redzami āksti, kuriem būtu pa īstam jāpievērš uzmanība tā vietā, lai pēc PSRS laika ieraduma lamātu Baltijas valstu pamatiedzīvotājus par nacistiem. Ja šo visu redzētu Ādolfs...
0 0 atbildēt
Lkm tālāk nav kur, un mūs vēl lamā par Fašistiem.
0 0 atbildēt

a ko grib, viņai tak atpalikuši , vēl dzīvo pagātnē emotion

0 0 atbildēt

Debīlā krievu jaunatne? Autor, jo...?

0 0 atbildēt

Izskatās pēc kautkādām lētam parodījām.

0 0 atbildēt

Arschlöcher! emotion

1 2 atbildēt
why?
0 1 atbildēt

shkjibacainais lielais fashists, haha

0 1 atbildēt

Kas par *****j, maigi izsakoties?

0 2 atbildēt