local-stats-pixel fb-conv-api

Bija tādi PSRS laiki.92

683 2

Vecākā paaudze droši vien atcerās tos laikus,šņabis bija 5,30rbļ. un arī garša tam bija citada. ( tas tā tikai piemēram )

Katram laikam savi trūkumi un labumi,tajos tālajos PSRS laikos skolās skaitija ar skaitēkļiem un mazajās klasēs ar kociņiem un pirkstiem,tagat katram ir mobiļņiks un dažiem varbū pat planšetes.

Bildes parāda to laiku dzīvi dažādās nozarēs.

Visu labu vēlot lielais lempis.

« 1  2  3  4  5 »
683 2 92 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 92

0/2000

14. Pirms salūza man videomagnetafons, tā bija mana mīļākā multfilma emotion

1 0 atbildēt

72.Tā brauca pa zaķi tanos laikosemotion Es ar izbaudīju kauko no tiem laikiememotion

1 0 atbildēt

Latvija juusu blag... No jusu latvijas nekas vairs nav palicis viss pieder arzemniekiem.

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Spriežot pēc tava pokemonu rakstīšanas stila tu esi dzimis neatkarīgajā Latvijā, man bija tas prieks un laime piedzimt 02/04/1982 - ja tev nav ne mazākās sajēgas par tādiem jēdzieniem kā, pārkrievošana skolās u.c. krievu laika labumiem paturi savu muldamo ciet, 20 gadu garumā es esmu vērojis, kas notiek ar Latviju - un paskat` tik Rīgas mērs ir KRIEVS - 30+ gadīgs kretīns kurš apgalvo, ka Latvijas okupācijas nav bijis, un valsti vispār visumā drāž, kā kaut kādu lētu palaistuvi - zini, toreiz arī drāza, bet ne tik perversi kā tas notiek šobrīd...vairums nobalso pret eiro ieviešanu - pie pakaļas - ieviesīsim gribat jūs to vai nē - atliek pajautāt - Kur ir jūsu nacionālisms?

 

 

P.S. Tev vismaz tiesības balsot ir? emotion

2 2 atbildēt

Šis laiks bija laimīgākais Latvijas vēsturē, tauta bija vienota un draudzīga. Ģimenes varēja kaut ko plānot par nakotni/. Elektrības cena necēlās cenā katru gadu. Dzīvot bija viegli , vajazēja vairāk naudas varēji strādāt 2 darbis, vai "audzēt puķes". Īsāk sakot viss bija zajebis.

2 6 atbildēt
« 1  2  3 »