local-stats-pixel fb-conv-api

Atbildi godīgi.33

318 5

Es domāju, ka tā ir laba viela pārdomām... Apstājies pie katras bildes un padomā, nesteidzies - iespējams kāda no šīm bildēm var kļūt par tavas dzīves pagriezienu un varbūt kāds/da sākas ieklausīties savā sirdsbalsī. Varbūt sajutīsies iedvesmots/ta izlasīt kādu grāmtu?

Man patīk reizēm aizdomāties par dažādām lietām... Vai esat kādreiz aizdomājušies par savu pēdējo reizi? Kad pēdējo reizi apciemojāt omīti laukos? Varbūt viņa nemaz nedzīvo tik tālu? Kad pēdējo reizi likāt justies kādam īpašam/šai? Kad pēdējo reizi ziedojāt? Kad pēdējo reizi pateicāt mammītei paldies par visu ko viņa jūsu labā darījusi? Cerams, ka šis raksts liks aizdomāties par dažām lietām kuras esat darījuši PĒDĒJO REIZI. :) Iespējams kādam/ai sagribēsies uzcept gardās saldās bērnības maizītes, kuras man ļooooti garšo :)

Ja nu gadījumā kādam/ai piemirsusies recepte. Lai gan man šķiet, ka to nevar nezināt emotion

Sastāvdaļas Baltmaize(var būt ne īpaši svaiga), ola, cukurs, mazliet eļļa Pagatavošana:

Olu sakuļ kopā ar cukuru (uz 1 olu apm.1ēd.kar. cukurs), sakultajā olā apmērcē maizes šķēli un liek uz karstas pannas. Apcep no abām pusēm brūnu. (vislabāk ar zemeņu ievārījumu) Ēd kamēr silta, nav smādējama arī auksta, var piedzert pienu, tēju vai kafiju.

Ļoti ātri pagatavojams našķis.

318 5 33 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 33

0/2000
Tiesha ir daudzas lietas, kuras nav dariitas pat "Liels pluss Tev"
0 0 atbildēt

Daži jautājumi liek aizdomāties. += No manis.

0 0 atbildēt
Nu raudāju pirms stundas :-)
0 0 atbildēt
Ehh,raksts lika saprast,ka no šī visa nekas jau labu laiku nav bijis...#darbs,darbs,darbs...
0 0 atbildēt
Tāpēc saku Tev, brauc augusta vidū. paķer saliekamo krēslu vai piknika sedziņu, kur var atlaisties. Aliņš, vīniņš vai šnabiņš, tas paša ziņā. Guli un atpūties un skaties debesīs.Tāpēc jau to sauc par zvaigžņu lietu, ka birst kā lietus. ilgi nebūs jāgaida emotion Katru gadu laukos pametu galcu augšā un atiet zuzīt.
1 1 atbildēt

pedejo reizi izgulejos kad nebija berna taatad 10 menesi atpakal!!emotion

0 0 atbildēt
Visi, izņemot pēdējo, jo neatbalstu saldumus, ir darīti pēdējo dienu laikā. Pat aūtīta vēstule pa pastu.
0 0 atbildēt
Mix avatarsMix

3,Es nekad nesaku un nekad to neesmu  uzskatījis ,jo zinu tīri labi  labi nolasīt no mana pateiktā laikam es esmu ,kā atvērta ābece... emotion emotion

0 0 atbildēt
Baigi skumji manā gadījumā, lielāko daļu nemaz neatceros kad ir bijis labi, jo šo visu kopā apvienojot vajadzētu būt labi, bet man tā tik sen nav bijis ehh
0 0 atbildēt

Pēdējais - pat netaisos. Veselīgs dzīvesveids n shit emotion

0 1 atbildēt