local-stats-pixel fb-conv-api

Aizkustinošas ilustrācijas, kas attēlo tēva un viņa mazās meitiņas mīlestību32

968 3

Ja tu esi noguris no trakā dzīves skrējiena, tad ģimene vienmēr būs tavs atbalsts un drošā saliņa, Tava laimīgā vieta. Parasti, kad mēs apspriežam ģimenes nozīmi, pirmais, kas mums nāk prātā, ir mātes mīlestība. Bet mums jāatceras, ka ir vēl kāda svarīga, reizēm nenovērtēta lieta, un tā ir tēva mīlestība.

Cik man zināms, mēs tagad dzīvojam attīstītā pasaulē, kur tēva lomai tiek piešķirta tikpat liela nozīme bērnu audzināšanā, kā mātes lomai. Tomēr īpaša saikne vienmēr būs starp tēvu un meitu. Lai uzsvērtu šo īpašo un maigo saikni, Sņežana Soša, jauna māksliniece, ir izvietojusi brīnišķīgas, akvareļa tehnikā veidotas ilustrācijas savā Instagram profilā. Šīs burvīgās bildes pārliecina mūs, ka īstais vīrieša spēks slēpjas tādās īpašībās kā laipnība, rūpes un maigums. Tēvs velta savu dzīvi tam, lai aizsargātu un mīlētu savu mazo meitiņu.

Katra glezniņa nesīs jums daudz un dažādu emociju. Atveriet savu sirdi šīm emocijām, ļaujiet tām sasildīt savu sirdi, varbūt tieši tāds tēvs slēpjas katrā no Jums, puiši. Varbūt tieši tāda meita slēpjas katrā no Jums, meitenes.

968 3 32 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 32

0/2000
Ehh, nez vai mans bērns ko tādu izjutīs...
0 0 atbildēt
IR. Vienk neesi pieredzejis.
5 6 atbildēt

..dievs.. rahrah emotion , bet jā, lai jau ir visiem bērniem labi vecāki un mīlestība..    ....dievs.. emotion

1 9 atbildēt