...ja tām pievieno glikozes sīrupu. Pa labi attēlā maltīte patiesībā ir nenormāli salda.
Lai limonādes un citi gāzēti šķidrumi ilgāk saglabātu savu dzirkstošo raksturu, tajos iemet medikamentus, kas neitralizē kuņģa skābes.
...ja tām pievieno glikozes sīrupu. Pa labi attēlā maltīte patiesībā ir nenormāli salda.
Lai limonādes un citi gāzēti šķidrumi ilgāk saglabātu savu dzirkstošo raksturu, tajos iemet medikamentus, kas neitralizē kuņģa skābes.
Lai tas izskatītos pufīgāks, ir divas metodes, nereti pielietotas kopā: pirmkārt, aiz ādas tiek sašpricēts kartupeļu biezenis (izklausās pat garšīgi), bet iekšā sabāzts tualetes papīrs (fui, nē).
Ja runā par izskatu, tad skūšanās putas ir daudz labāks putukrējums, nekā pats putukrējums.
Visbiežāk arī šis - pēdējais lieliskais punkts uz i - maltītes kūpēšana ir noviltots tieši tā paša iemesla dēļ, kādēļ tiek izmanotota liela daļa šo triku: grūti noturēt perfektu ēdienu karstu. Šajā bildē redzams viens no izplatītākajiem paņēmieniem - mikroviļņu krāsnī uzsildīts, mitrs vates pikucis.
6. Man gan nepiesdaista spidosie augli, mums tadus ved no Polijas.
16. Vai tad no ta nerazo isto saldejumu? Nez vai Latvija vel var nopirkt saldejumu, kur butu piliena piena.
Ko lai saka... Iemācieties fotografēt. Protams, vistas cepeti tas pufīgāku nepadarīs, bet vismaz alu vai saldējumu nobildēt varēs.