local-stats-pixel fb-conv-api

2016. gada 35 spēcīgākie foto.48

Tā kā 2016. gads ir pagājis, laiks atskatīties uz pagājušā gada notikumiem. Šajā gadā patiešām notika daudzi nozīmīgu notikumu. Visu nav iespējams iekļaut vienā rakstā, bet šeit ir atlasītas vienas no spēcīgākajām fotogrāfijām, kas uzņemtas pagājušajā gadā.

Dažas bildes var izraisīt nepatīkamas emocijas.

« 1  2  3  4 »
820 2 48 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 48

0/2000

32. Man šķiet, ka tas nobrauciens bija aptuveni 10 metrus garš emotion 

5 3 atbildēt
Tas bija retorisks jautājums.
2 0 atbildēt

Apsveicu ar 100to :}

2 0 atbildēt

Dezinformācija, propaganda un meli. Pirmkārt, sauksim lietas īstajos vārdos - ASV protestē nevis pret policijas brutalitāti, bet gan pret to, ka policija nošauj melnos noziedziniekus. Black Lives Matter ir rasistiska kustība, kas regulāri pārkāpj likumu, izlaupa un nodedzina veikalus, kuriem nav nekāda sakara ar policiju, skandē saukļus, kas aicina uz vardarbību pret policiju un arī īsteno tos dzīvē - 7. jūlijā protesta laikā Micah Xavier Johnson nošāva piecus policistus un ievainoja vēl deviņus. Kur ir bilde no šī notikuma??? Un pie pirmās bildes nav nekas rakstīts par to, ka sieviete tika arestēta par ceļa bloķēšanu, nevis protestēšanu, kā var spriest pēc teksta. Arestēta mierīgi, bez vardarbības. Varbūt tāpēc, ka viņa nepretojās arestam, kā to dara tie, kurus nošauj?

15. Propagandas foto. Autors ir Mahmod Rslan, kurš atklāti atbalsta teroristus, bieži taisa selfijus ar dažādiem grupējumiem un būtībā ir Sīrijas informācijas kara seja. Jūlijā al-Zinki grupējums nogrieza galvu divpadsmitgadīgam puikam, kurš dzīvoja teroristu kontrolētajā Aleppo daļā, jo apsūdzēja viņu spiegošanā. Viņa pēdējā vēlēšanās bija tikt nošautam, jo viņš jau bija sapratis, kas viņu sagaida, bet pat to viņam liedza. Pāris dienas vēlāk Mahmods publicēja Twitter selfiju ar šiem "brīvības cīnītājiem", labi zinot, ko viņi ir izdarījuši. Vēl vēlāk augustā tapa video un šī te bilde. Video ir redzams, kā zēnu iznes no drupām un nosēdina tīrā un kārtīgā neatliekamās medicīniskās palīdzības automašīnā, uzreiz atstājot vienu, lai Mahmods varētu uzņemt fotogrāfiju, kura vēlāk nonāks uz visu pasaules laikrakstu pirmajām lapām, kā arī to filmē ar vismaz divām kamerām. Ja kādam ir interese pašam pārliecināties par to, ka tā ir propaganda un meli, pameklējiet pēc vārda Omran Daqneesh. Neaizmirstiet pievienot "truth", "propaganda" vai "staged" atslēgvārdus. Un pie reizes pameklējiet Abdullah Issa, kuru al-Zinki safotografēja pietiekami, pirms nogriezt viņam galvu. Varbūt stopkadram no galvas nogriešanas video būtu jābūt šīs bildes vietā?

34. Wow. Viena bilde no miera reliģijas teroraktiem Eiropā? Viena?!! Un pat ne ar bojāgājušajiem. Kā ar 21 cilvēku, kas tajā pašā dienā mira metro spridzināšanas rezultātā? Kā ar 86 mirušajiem, ieskaitot desmit bērnus un diviem simtiem ievainoto Nicā? 12 miruši un 48 ievainoti Berlīnē? Meh, kuru gan tas interesē!

Tad nu tādi tie spēcīgie foto. Spēcīgi vienpusēji, spēcīgi samāksloti, spēcīgi smadzenes skalojoši.

5 4 atbildēt
Ceturtā bilde - izglāba visus bēgļus, tādā veidā novēršot lielu traģēdiju. Man jau gan kkā liekas,ka trağēdiju varēja novērst neizglābjot šos bēgļus. Liela iespēja,ka tieši šajā laivā bija kāds no teroristiem kurš šogad īstenoja kādu teroraktu Eiropā.
1 0 atbildēt

niiice... spoki (tvnet) ir iznīcinājuši lielu daļu manu labāko rakstu, dēļ bilžu ''copyright'' n shit like so. 

Yeah, I'm logging off and never coming back to this shit site.

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
K
0 0 atbildēt
emotion
0 0 atbildēt
Pārāk liela krava un slikta kvalitāte? Tāda kombinācija ir pārsvarā visām bēgļu laivām.
0 0 atbildēt
5. Izskatās kā karalaukā
0 0 atbildēt

PASAULI PĀRŅĒMUŠAS ASARAS - LAIMES UN NELAIMES ASARAS....

0 0 atbildēt
Ievainots četrus gadus vecs zēns sēž vietējā ambulancē, Sīrijas pilsētā Aleppo, 17. augustā. Šajā dienā Sīrijas valdība veica uzlidojumus Aleppo. ********* Viens zēns, četri dažādi stāsti. Un cilvēki sagremo visu, ko cnn un tamlīdzīgi mediji stāsta.
0 2 atbildēt
Kāpēc nav pozitīvas bildes, kur krievu vieglatlētus izslēdza no Rio olimpiskām spēlēm?
6 8 atbildēt

te ir 36. bildes

0 4 atbildēt