local-stats-pixel fb-conv-api

17 sievietes, kuras nekautrējas atrādīt savu ķermeni pludmalē un lepojas ar to42

138 7

Ja Tev nepatīk, never vaļā, neskaties un nebojā sev dienu. Bet, ja Tu esi cilvēks - tad laipni lūgts!

Joprojām nesaprotu, kāpēc ir nepieciešams likt šādus rakstus, kuros atgādina par to, ka katram cilvēkam ir tiesības ģērbties tā, kā viņš pats vēlas, bet tavs pienākums ir turēt muti, ja neproti neko lādzīgu pateikt. Tā kā Spokos ir ļoti daudz lielo izmēru nīdēju, tad, lūdzu, jums par godu - vēl viens šāds raksts!

138 7 42 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 42

0/2000

Proud feminists

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Laba vajag daudz...

0 0 atbildēt

Es zināju, ka lielai daļa internetā esošo, ir slinkums lasīt garus aprakstus, bet šeit izskatās, ka lielākā daļa komentētāju pat pirmo teikumu (" Ja Tev nepatīk, never vaļā, neskaties un nebojā sev dienu. ..." ) nav varējuši izlasīt   emotion  

2 2 atbildēt
Hehehehe, gudrie prāti 😁 domā, ka visas rij. Man piemēram ģeometriskā progresijā pieauga svars pēc tam, kad meiteņu ārsts izrakstīja man nepiemērotas kontracepcijas tabletes, kuras, paļaudamies uz ārsti, protams arī lietoju. +20 kilogrami neatgriezeniski mani apsēduši, neatkarīgi no uztura sabalansēšanas un fiziskajām aktivitātēm! Tā kā mazāk muldēšanas, nezinot, par ko muldēt! 😁
4 5 atbildēt

Ar ko tur var lepoties? Resnas govis, kas nosprāgs no sirds mazspējas. Dievs pasarg, nosprāgstiet tak ātrāk, lai nerada nepareizus iespaidus jaunatnei. 

6 7 atbildēt

Pa ievadvārdiem +

Šoreiz man patīk tava attieksme  emotion 

3 5 atbildēt

Vai tiešām nav vienalga, kas ko velk? Vai Jūs tiešām ejot uz pludmali skataties uz citu cilvēku ķermeņiem, uztraucaties par citiem, nevis par sevi? Ta ir tik idiotiski, vienkārši dzīvojiet savas dzīves un nelieniet citās. Es domāju, ka šīs sievietes nāk uz pludmalēm, lai atpūstos, nevis, lai kādam "izrādītos".

3 5 atbildēt