local-stats-pixel fb-conv-api

Spoki un sāpes41

265 5

Sveiki! Nolēmu sākt visai vērienīgu aptauju. Vairākiem spokiem lūdzu pastāstīt par smagāko, nopietnāko un arī sāpīgāko savainojumu, kāds viņiem gadījies. Aptaujāju gan meitenes, gan puišus.

Saņēmu vairākas interesantas atbildes, domāju, ka būs interesanti palasīt emotion

Ar šo rakstu nekas nebeigsies, jo es domāju turpināt aptaujāt pārējos spokus. Plānoju vēl vismaz 2 daļas.

« 1  2  3 »
265 5 41 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 41

0/2000

Trakākais kas man bijis ir ka skrēju pa skolu ,paslīdēju uz grīdas un nolikos ar muguru pa betona trepēm.

Rezultātā nevarēju paelpot  kādas 50 sekundes un visu dienu sāpēja mugura un bija šoks ka nenomiru. toreiz kājās bija jaunās botes ,kuras no tās dienas arī vairāk nekad nevilku!emotion

0 0 atbildēt

 ādas+gaļas kusaks atkarājās nost no apakšstilba 

Labie vārdi :D

0 0 atbildēt

Jūu redzu, ka vēl daudziem bijis , kā man :D

0 0 atbildēt

tu šodien tāds kareivīgi noskaņots - biš pa nopietnu lietas uztver xD

0 0 atbildēt

ko tu tur tagad vervelē? xD Es mācījos skolā ar mūzikas novirzienu un apmeklēju un apguvu to 15x dziļāk un sīkāk kā vidusmērs. Plus - divreiz nedēļā vēl jāiet pēc stundām klavieres spēlēt. Protams, ka manā bērna paurī vienu brīdi nostrādāja kāda ģeneāla ideja - jāsabendē pirksts! xD Tagad saprotu, ka tas ir sviests. Par ko tu cepies? xD

Un mazliet pievaldies, apvainojot manus vecākus - labāku par viņiem nav un, ja vecāki bērnībā nespiedīs bērnu uz fiziskām un garīgām papildus aktivitātem, viņš neko arī nesasniegs un savus talantus neatklās.

Tagad es varētu tā virspusēju spriest par tevi - tavi bērnu truli sēdēs mājās pie teļuka un rīs čipšus, jo tu, redz, nespiedīsi viņus uz to, ko viņi nevēlas...

0 0 atbildēt

taisīsi 2. daļu?tad es arī varētu par savu pastāstīt..

0 0 atbildēt

Es arī gribēju lai man pajautā. :( :D haha. ārsts pliķēja pa apaļumiem - nebija tāds pedosmile redzams?

0 0 atbildēt

Man divas reizes galvā bijis šēlums - ar galvu tajos veco laiku radiatoros tieši uz kantītēm. patīk skriet.Kaimiņsuns izkoda cauri lūpai, sejā biš, kājās, rokās. Asinis bij pamatīgas. Arī pēc aklās  zarnas izoperēšanas sāpes bija neciešamas, asas. Un diskotēkā pirms 4 gadiem salauzu/izmežģīju kājas pirkstu, dejojot pie 30 seconds to mars - The Kill. Un pagājušogad Netālu no Valmieras tādā mazā festiņā "Mīlas Vasara" skrēju tumsā meklēt kādu, runādama pa telefonu, turklāt skrēju uz skatuves pusi, kuras gaismas apžilbināja acis, un jutu, ka pazūd pamats zem kājām, un pēksņi - tinkš - jūtu sāpīgu triecienu pa galvu. Sākumā viss normāli, pieceļos, domāju, ka nekas traks, bet kaut kādi puiši piesteidzās, izcēla mani no bedres un sākās panika. Uzspīdinot gaismu uz pieres - viss asinīs. Man tajā brīdī pazuda filma - balts gar acīm, aklums uz brīdi. Lēnām atguvu redzi, pataustīju pieri - tieši uzaci, un mēģināju noņemt brilles, lai pieliktu salveti - nekā, brilles nevar noņemt. Tās bija  ieķērusās uzacs ādā. Viņi teica, ka esot redzējuši galvaskausu, es nezinu, spogulī neskatījos. Protams, tie paši puiši aizveda uz slimnīcu - paldies par to viņiem.Nācās, protams, šūt, Jā un slimnīcā uzgaidāmajā telpā man blakus sēdēja vēl viens cietušais no ''Mīlas Vasaras" ar sagrieztu pēdu. Kādu laiku izskatījos pēc avatāra, seja bij uzpampusi. Smadzēņu saricinājums. Neizgulēju, diemžēl. Patiesībā man vēl paveicās, jo tajā betona bedrē pa vidu esot bijušas trubas, uz kurām varēju uzdurties un man ir palikušas acis! Tikai tā uzacs ir nepakustināma-paralizēta. tā kaut kā man ir gājis.

0 0 atbildēt

22 emotion

0 0 atbildēt

haha xD kur problēma? xD

Tu nekad bērns neesi bijis? xD

0 0 atbildēt

te es nav- piestradajot kada celtniecibas placii  sastiepu mugurkaulu, aizvien saap vairaki posmi muguras lejas dalaa.

a jaa atcerejos kadaa pasakumaa kur netisham nokluvu ar paris pankeriem noravamies visi, pats dabuju ielaustu vaigu un lai gan peec taa incidenta pa taisno devos uz slimnicu naacaas ar laustu vaigu 2as nedelas staigaat- nebija neko  patikamas izjuutas.

lausta plauksta-  sakavos ar urlam, aks man zisita zobu un kritot nolidoju pa kapnem, kur es plaukstu salauzu,  plaukstas del neuzraksijtu diplomdarbu, jo atrados slimnica ilgu laiku lidz salika metalu un saopereja utt.

notrieca auto, vairakus meneshus guleju gultaa(slimnicaa), lidz iemacijos staigat no jauna.

0 0 atbildēt

Lielākās sāpes man bija, kad kriteinā pret betona pakāpieniem gandrīz pārlauzu apakšstilba (tibia) kaulu uz pusēm. Tā kā apakšstilbā ir 2 kauli, mazākais, kas ir blakus, turēja kāju kopā :)

0 0 atbildēt

Zel ka man nepajautaji - butu interesanti stastini ko pastastiit :) 

0 3 atbildēt