local-stats-pixel fb-conv-api

Latvieši, kas izmainīja vēsturi!82

1855 6


...Padomju vara balstījās uz latviešu durkļiem, ebreju smadzenēm un krievu daudzumu...


1855 6 82 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 82

0/2000

Pievienoju favoritiem emotion

1 0 atbildēt

Diemžēl Rudzutaku un Vācietie arī ja nemaldos Staļina režīms atzina par nodevējiem un nošāva.:(

1 0 atbildēt
Ņemu cepuri nost šo vīru priekšā, kas tik varonīgi cīnijās, bet ja viņi būtu zinājuši kāda samaksa sekos par brāļošanos ar krieviem, liekas, ka krievi tiktu apšauti un boļševiki iznīcināti...
1 0 atbildēt
Labs raksts, vairāk tādu. emotion
1 0 atbildēt

Par ko te lepoties? Kalpoja un mira citai valstij?

1 0 atbildēt
No Staļina un viņa ģenerāļiem
1 0 atbildēt

eu nu veci kam jum tos krievu sudus vajadzeja

0 0 atbildēt

Ari manā ģimenē ir Lāčplēša ordeņa kavalieri un sarkanie strēlnieki. CIk zināms, manu vecvectēvu nošāva pirms 2. Pasaules kara, jo redziet, viņš bija nevēlams padomju varai. Tas jau ir pilnīgi pie dirsas, ka viņš riskēja ar dzīvību un redzēja, kā viņa draugi mirst cīnoties par komunismu!

0 0 atbildēt

Mans vecvectévs pie sarkanajiem nobija pāris mēnešu, bet pēc tam karoja balto pusē. Bet nu dīvaini, ka daudzi krievi vaino sarkanos strēlniekus, kā krievu tautas slepkavas, bet tajā pat laikā godina Ļeņinu, kas deva rīkojumus par nošaušanu... to ir grūti izskaidrot...

0 0 atbildēt

redz kaa... shie musejos apshauj un piesavinaas uzvaru... vnk ideaali, ja latvieshi nebutu karojushi zem taa sarkanaa meera un Vaacijas, tad buutu atsitushies gan no krieviem gan vacieshiem un veel pa pakalu sadotu paareejiem profilakses peec, lai nemet aci uz muusu zemi. 

tagad vienigais ko vajag izdariit, tas ir padziit krievus un ari krievu draugus, kuri neesaa latvieshu uzvardus, no Saeimas. Tikai tad busim varena tauta.

0 0 atbildēt

Latviešiem k­­ārtejo reizi veicas karot nepareizajā pusē. Nekas sliktāks par boļševismu nevar būt.! Nebūtu tad krievijā melnie laiki, kā tiek saukts periods, kad valdīja boļševiki.

0 0 atbildēt
Tikai idioti latviešu strēlnieku sauc par sarkanajiem!
2 2 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Neskatoties uz savu pacifista pārliecību, jūtu, ka bez armijas var iztikt tikai pavisam nelielas valstiņas

0 0 atbildēt
Kas par murgiem? Kādi vēl fašisti 19. gadā? Padzer vēl.
0 0 atbildēt

Ko man teikt, mans vectēvs karoja pret vāciem kā Latviešu strēlnieks, pēc tam par krieviem kā sarkanais, un beidzot nelegāli atmuka uz Latviju. Ja nebūtu atgriezies būtu Staļina iznīcināts 1937-1940, tagad nodzīvoja līdz 1974 gadam kā kolchoznieks. Un kuram ir lielāka taisnība - izdzīvojušam un radījušam pēcnācējus, jeb iznīcinātam kā tautas  ienaidniekam?

0 2 atbildēt

jā. karot streļķi mācēja, bet domāt-to gan ne.

0 4 atbildēt

Ideju smēlies no Mūsdienu domātaja? emotion

6 12 atbildēt

Nja Mūsdienu domātajs saka publicet izglitojosos rakstus ta ari citi censas ko lidzigu uzcept... Pagaidam ir ok kamer galigo sviestu nesak celt augsa, vismaz kadu nedelu spokos bus interesanti raksti...

4 26 atbildēt
« 1  2  3 »