local-stats-pixel fb-conv-api

Kas liek aizdomāties smēķētājam.71

466 22

Parasti esmu skatījies rakstus,kur ir kreatīvas atmešanas kampaņas bildes un domājis \'\'interesanti izdomājuši\'\'.Mani un esmu pārliecināts,ka pārējos smēķētājus tas pilnīgi nekā neietekmē.Atskaitot to pretīgo bildi uz cigarešu paciņas kur attēlots kakla vēzis,tas gan man liekas nenormāli pretīgs.

Un tomēr es turpinu smēķēt zinot,ka mani sagaida šāds liktenis.

Vai es esmu stūlbs?Jā!

Es sevi nogalinu,turklāt maksājot par to par lielu naudu!

Ja tā piedomā,vispār grūti saprast,kāpēc vispār tiek ražotas un pārdotas cigaretes,kāpēc to atļauj!Ir taču iestādes,kas pārbauda vai produkts nesatur indes un nav kaitīgs cilvēkam.Bet cigaretēs indes ir pa pilnam,un to visi zina!Tad kāpēc joprojām tās tiek tirgotas?

Es sapratu,ka tā vairs nevaru turpināt un sāku lasīt daudziem zināmo Allena Karra grāmatu Easyway,un daudz ko sāku saprast.

Šis cilvēks izsmēķēja 60-100 cigaretes dienā.Vienā dienā viņš pārgāja no 100 cigaretēm uz 0.

Tad piedāvāju jums ieskatīties nelielā daļiņā šis grāmatas.Varētu būt interesanti gan smēķētājam kurš to nav lasījis gan nesmēķētājam ieskatīties smēķētāja dzīvē.

Vispār biju priekš TC gatavojis citu rakstu,bet sapratu,ka nepietiks laika un lai pavisam nepiekāstu komandas biedrus pēdējā brīdī uztaisīju šo.

466 22 71 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 71

0/2000

Ejiet Dirst, es sāku, jo draugi un brālis pīpēja, nevis gribēju būt, kautkāds tizli ahūni krutais, kā smēķēšana tevi var padarīt stilīgu, kas jūs dauņī esat, pamēģiniet uzpīpēt un tad diršat, savādāk zajebal te klausīties nepīpētāju pekstiņus un diršanu!

1 4 atbildēt
« 1  2  3  4 »