Sagriežam nelielos gabaliņos apcepto vistas fileju ...
Sarīvējam sierõnu ...
Sagriežam salātu lapas palielos gabalos ...
Uz galda noliekam tortiljas pamatni un liekam virsū rīsu-pupiņu sacepienu ...
Pa virsu bliežam tomātu-lociņu-laima sulas brīnumu ...
Tad turpinam ar sagriezto vistas fileju ...
Pārberam to visu ar sierõnu!
Pārliekam labo un kreiso tortiljas pamatnes malu vienu pāri otrai un vienu galu aizlokam ciet!
BOOM! Gatavs!
Ja karstās sastāvdaļas paspējušas atdzist, uzsildam burrito cepeškrāsnī uz 180 grādiem ~5 minūtes
Põrtablais variants, līdzņemšanai!
Šajā gadījumā tiek aizlocīti abi gali un burrito ietīts follijā!
Kaķu gaumē - tas ir domāts kā ''ar kaķa gaļu''? Tad tāpēc tavs kaķis nav šajā rakstā..
Neviens jau Tev neliek
njemties un vari takš ietīt tur tikai salātlapu un ēst
Nesaprotu kāpēc tu griez vistu pēc cepšanas nevis pirms. Un latvieši laikam neko nemāk ēst bez krejuma. Tas laikam ir iemesls augstajai mirstībai no asinsrites problēmām.